Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 8 noiembrie 2023. Mama lui Sergiu și-a sfătuit fiul să oprească relația cu Madi: „Se gândește la trecutul ei”

Mama lui Sergiu a dorit să discute la telefon cu fiul ei. Femeia și-a sfătuit băiatul să oprească relația cu Madi. Imaginile conversației au fost difuzate la Mireasa, pe 8 noiembrie 2023.

Colaj cu Madi și Sergiu Galerie
Mama lui Sergiu și-a sfătuit fiul să oprească relația cu Madi | Antena 1

Mama lui Sergiu consideră că Madi nu-l iubește pe fiul ei și este cu gândul la altcineva:

„Madi nu-i de tine. Gândește-te bine ce faci. Tu crezi că așeti așa fericit cu ea? Nu vezi că își bate joc de tine? Nici nu îndrăzni să o ceri! Nu te iubește, Sergiu! Ce mai aștepți, dragul mamei? O fată care își dorește cu adevărat să se căsătorească, să aibă o relație, e fericită. Pentru ce a venit în emisiune? Nu-i de tine. Toată lumea de afară vede că se gândește la trecutul ei, la relația ei. Sfatul meu e să oprești tot. Las-o să-și vadă de amantul ei”, i-a spus mama lui Sergiu fiului.

„Mamă, dar eu o iubesc”, a spus Sergiu.

Ce a spus Madi despre mesajele de la Horia, „un prieten bun” de-ai ei : „Ți-a trimis o melodie de dragoste”

După conversația cu mama sa, Sergiu a avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu mai pot să respir”, a spus băiatul.

Ulterior, Sergiu a avut o discuție cu băieții, povestindu-le că iubita lui are un prieten foarte bun, pe nume Horia, care îi trimite scrisori și care reușește să-i schimbe starea fetei.

Horia i-a trimis în scrisori versurile unei melodii de dragoste:

„Diminetile-s la fel
La fel de goale in pat
Imi beau cafeaua amara
Cum tu m-ai invatat
Si ma mai gandesc la tine
Dar nu o fac constant
Si nu, nu vreau sa te ntorci
A fost frumos cat a durat”

După ce a ascultat ce are mama lui Sergiu de spus, fata nu a avut niciun comentariu:

„Nu am niciun cuvânt de spus. E părerea dânsei. Nu știu ce să zic pe moment. Nu vreau să scot niște cuvinte de care mi-ar părea rău”, a spus Madi.

Madi a recunoscut că a fost cu Horia în vacanța de vară

„Semnele de întrebare le aveam pe moment. Am vorbit cu Madi despre scrisorile cu prietenul ei. Probabil mama a fost asaltată de oamenii de afară”, a spus Sergiu în live.

„Horia e un bun prieten de-ai mei. A fost alături de mine când mi-a fost greu. Nici nu mai știu când ne-am cunoscut. Nu s-a legat nimic”, a precizat fata, vizibil încurcată de întrebările legate de Horia.

Simona Gherghe a pus în live melodia pe care Madi a primit-o de la Horia:

„Melodia asta e o melodie de dragoste și ți-a scris-o în scrisoare”, i-a spus Sergiu lui Madi.

„Mi-a trimis-o pentru că îmi place mie și pe el îl enervează. Nu mi-a trimis multe scrisori de când sunt în concurs. Știu că ține legătura cu familia mea”, a spus Madi.

„Remarc că porți colierul de la el? Acest Horia nu vorbește despre voi doi. Ți-a scris „Nu lăsa pe NIMENI să te influențeze. Nu lăsa capul în jos. V-ați petrecut vacanța împreună? Știi că sunt în mediul online niște poze cu voi”, a spus Simona Gherghe.

Fata a recunoscut că a fost la munte și la mare cu Horia.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 8 noiembrie 2023. Robert și doamna Anina au avut o discuție despre Bia. La ce concluzie au ajuns... Mireasa sezon 8, 8 noiembrie 2023. Scandal de proporții în casa băieților. Liviu a reușit „să-l scoată din minți” pe Dan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x