Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 8 noiembrie 2023. Scandal de proporții în casa băieților. Liviu a reușit „să-l scoată din minți” pe Daniel

În casa băieților de la Mireasa a avut loc o ceartă de proporții în mijlocul nopții. Scandalul s-a învârtit în jurul lui Liviu, care a reușit să-l „scoată din minți” chiar și pe cel mai „calm” băiat din emisiune.

Mireasa sezon 8, 8 noiembrie 2023. Scandal de proporții în casa băieților. Liviu a reușit „să-l scoată din minți” pe Daniel Galerie
Scandal de proporții în casa băieților. Liviu a reușit „să-l scoată din minți” pe Daniel

În calitate de șef al casei, Marius a constat câtă dezordine este în casa băieților. Sergiu a precizat că Liviu nu splaă vasele. Iubitul Bogdanei voia să își pregătească hainele și să doarmă, pentru că a doua zi avea să meargă la date.

„Pe Liviu nu l-am văzut la chiuvetă să spele un vas”, a spus Sergiu.

„Ce sarcină îi dăm lui Liviu? Că el scârțâie la orice”, a spus Marius.

Liviu a auzit din dormitor discuția și a ieșit din cameră țipând și adresându-le injurii colegilor.

Liviu, ploaie de injurii la adresa băieților din casa Mireasa

„Ce nu vă convine cu Liviu? Că nu știu să spăl vasele? Eu spăl vasele mele! Eu sunt copil la grădiniță să mă învățați pe mine cum să spăl vasele. Mâine am treabă! Nu înțelegi? Ești incult? Dacă e oala neagră e vina mea?”, a strigat Liviu.

„Liviu, ar trebui să te suportăm pe tine? Vino și stai pe scaunul ăsta dacă ești asumat! Eu nu sunt în emisiunea mireasa să mă înjuri! Ne-ai înjurat pe toți!”, a spus Daniel după ce a trântit un scaun.

După ce Daniel s-a enervat și a răbufnit, Liviu s-a înmuiat și și-a cerut scuze.

Iubitul Anei i-a explicat lui Liviu că nu este în regulă să e aducă injurii.

În emisia live Liviu a încercat să-și găsească scuze pentru comportamentul său. Bogdana și doamna Lucica au încercat, de asemenea, să distragă atenția de la reacția băiatului.

„Dacă tu accepți să-i aperi mitocănia, tu o să tragi”, i-a spus Simona Gherghe Bogdanei.

„Eu v-aș ruga să-l apărați pe Liviu doar când este cazul. Dacă comportamentul lui e validat de niște oameni car eîl iubesc nu o să faceți decât să-i girați următoarea ieșire”, i-a spus prezentatoarea Mireasa mamei lui Liviu.

„Nu doar el nu spălase vasele. Judecați și atât! Bine că sunteți voi perfecți și calmi”, a spus Bogdana.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 8 noiembrie 2023. Mama lui Sergiu și-a sfătuit fiul să oprească relația cu Madi: „Se gândește la trecut... Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Horia s-a înscris în emisiune. Sergiu a văzut fotografii cu Madi și bărbatul din vaca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x