Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Băiatul a ținut să-și ia iubita la o discuție

Alexandru a fost deranjat când Cristina a luat un alt băiat la dans la petrecere și a ținut să discute cu iubita lui. Totuși, băiatul și-a spus nemulțumirile cu jumătăți de măsură, fără să dea exemplu de o situație concretă, fapt care a indus-o în eroare pe tânără.

Colaj cu Alexandru și Cristina Galerie
Alexandru și Cristina, momente tensionate în casa Mireasa | Antena 1

Alexandru avea ceva pe suflet și i-a spus Cristinei: „Nu e vorba de gelozie. Glumele cu băieții. Eu chiar vreau să le disuct ca mai târziu să nu se adune. Tu îi mai iei și pe băieți la dans și asta m-a deranjat”, i-a spus Alexandru Cristinei.

„Cu cine am făcut glume?”, a întrebat fata.

„Prea multă atenție oferită”, i-a spus Alexandru iubitei.

„Ce ar trebui? Să stăm toată ziua bot în bot să nu vorbim cu nimeni? Ia să văd ce zice și doamna Maria, că îmi dă cu virgulă. Nu înțeleg ce am făcut atât de greșit!”, a spus Cristina.

Alexandru și Cristina, momente tensionate în casa Mireasa. Ce nesiguranțe are tânărul

„Am spus că anumite glume trebuie să aibă o limită”, a spus Alexandru.

„Nu știu! Mi se pare exagerat”, a spus Cristina, vizibil deranjată de remarca iubitului.

„Bine, hai! Du-te și lasă-mă! Ne vedem la 14:00.”, i-a spus Cristina lui Alexandru, în timp c ebăiatul o îmbrățișa și încerca să o împace pentru că a supart-o cu ceea ce i-a spus.

„I-am spus că mă deranjează la petreceri când ia pe cineva la dans, nu e luată la dans. Dar o să mă obișnuiesc. Ne-am supărat la petrecere și mi-a zis să o las și când m-am întors ea dansa cu cineva, nu mai știu cu cine. Poate sunt eu exagerat și îmi asum”, a spus Alexandru în emisia live de Mireasa de pe 7 martie 2024.

„Eu nu pot să înțeleg ce a vrut să zică dimineața asta pentru că eu nu am făcut nimic”, a spus Cristina.

Băiatul nu a știut să dea un exemplu concret de glumă permisă de Cristina.

Citește și: Mireasa sezon 9, 5 martie 2024. Fiica lui Khaled, apariție adorabilă în casă. Sarah are o relație impresionantă cu tatăl ei

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce i-a reproșat mama Laurei lui Cristian. Tatăl băiatului, mesaj pentru doamna Daniela... Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce decizie a anunțat Simona Gherghe după conflictul mamelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x