Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Mama Andradei, nemulțumită de comportamentul fiicei la petrecere. Ce i-a reproșat

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 5 februarie 2024 doamna Vasilica, mama Andradei a intrat în direct și și-a expus nemulțumirile.

Colaj cu Andrada Galerie
Mama Andradei a intrat în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

Doamna Vasilica a ținut să intre în direct pentru a avea un dialog cu fiica sa.

„Am dorit să intru în direct pentru că mi-am stricat liniștea familei. Andrada are cei 7 ani de-acasă. Fac un apel public să nu mai fie așa dansatoare și să fie mai rezervată, că nu se trezește în Milano, unde i-am plătit dansurile să fie Albert cântărețul și ea dansatoarea. Să nu mai invite băieții la dans, să se lase invitată. Nu are experiența de 27 de ani. Ea este un copil. Să lase copilul liber”, a spus doamna Vasilica.

Suntem foarte supărați, pentru că copilul meu a fost tras în capcana persoanei respective. Domnișoara Antonia. Nu e frumos. Nu e adversara ei pe un băiat. Eu zic să te retragi. Eu nu pot să caracterizez băiatul ăsta. Antonia a menționat așa: Albert s-a așezat în spatele meu, și e scris că rămâne al meu”, a mai spus mama Andradei.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 februarie 2024. Șervan, pus pe gânduri de o scrisoare despre Valentina. Ce mesaj a primit

Doamna Vasilica a intrat în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii. Ce i-a spus Andradei

„Mama, lasă-mă să vorbesc! Ți-am spus de 3 ori deja. E totul bine, totul ok”, a spus Andrada.

„Andrada, cu mine nu vorbești! Spune-mi dacă tu ești furnizoarea emisiunii. Din partea ei la 20 de ani nu mi-a plăcut că a tras de Albert. Pentru răzbunarea Antoniei nu mi-a plăcut ce a ieșit”, a mai spus mama Andradei, ținând să-i reproșeze fiicei că la petrecere a împrumutat altei persoane un obiect vestimentar.

„Fiecare să-și poarte ce are și să nu se atingă nimic. Să nu mai împrumuți haine, pentru că părinții tăi sunt oameni simpli, nu avem afaceri”.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 februarie 2024. Alexandru și Cristina formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecere

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 5 februarie 2024. Șervan, pus pe gânduri de o scrisoare despre Valentina. Ce mesaj a primit... Mireasa sezonul 9, 6 februarie 2024. Scandal de proporții în casa băieților. Ce sancțiune gravă a anunțat Simona Gherghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x