Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Mamele din casă, motiv de ceartă! Doamna Mioara a intrat în conflict cu celelalte femei

Doamna Mioara a stârnit discuții în casa Mireasa sezonul 10 atunci când și-a exprimat nemulțumirile în privința măncării. Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 21 octombrie 2024 a show-ului de la Antena 1. 

În ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 a ieșit la iveală un alt motiv de supărare din casă. Se pare că mamele nu sunt de acord cu pretențiile doamnei Mioara, când vine vorba de mâncare. Descoperă ce s-a întâmplat și ce explicații a adus femeia.

Doamna Mioara, nemulțumită de mâncare. Mamele din casa Mireasa au reacționat imediat. Ce s-a întâmplat în ediția din 21 octombrie 2024

Încă de săptămâna trecută, între mame au apărut disensiuni în privința gătitului. Doamna Mioara a părut să fie foarte preocupată de cine gătește, dar și nemulțimită de faptul că fetele termină de gătit noaptea la 12, iar mamele sunt nevoite să mănânce ce găsesc, până atunci.

„Fetele gătesc seara, dar tu ai mâncat vreodată cu ele, Ana?”, a zis femeia.

Citește și: Chat-ul zilei la Mireasa, 21 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show

„Să vorbim, să vedem, ce mâncăm mâine, să ne înțelegem între noi. Până gătesc ele seara no ice mâncăm, cârnați și salam?!”, a spus aceasta supărată.

Totuși, dorința ei „de-a avea o mâncărică” în frigider a adus un val puternic de reacții negative în rândul celorlalte mame, căci acestea au spus că poate nici ele nu doresc să gătească sau nu obișnuiesc să facă acest lucru și astfel s-au sicat noi discuții în casa Mireasa sezonul 10.

Doamnele nu au reușit să cadă la pace și doamna Ana a simțit că e pusă să gătească de către doamna Mioara: „Mie mi s-a părut din material că mă obligi”.

Discuțiile au continuat în ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireas sezonul 10, când doamna Mioara a explicat ce s-a întâmplat, ce își dorește și de ce consideră că e normal să se gândească, atunci când e vorba de trai în comun.

Gabriela Cristea a încercat să intre în discuție și să afle ce anume le nemulțumește pe mame, de fapt. Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireas sezonul 10 ca să vezi care sunt nemulțumirile.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon 8. Doamna Anina a primit o surpriză din partea familiei. Ce a transmis mama lui Robert de ziua ei... Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Mihai și Laura au dat cărțile pe față și au zis adevărul despre relația lor! Ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x