Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Simona s-a enervat și a fost geloasă! Ce i-a făcut Sorin și cât de departe s-a ajuns

În episodul din 21 octombrie 2024 al emisiunii Mireasa, sezonul 10, tensiunile au crescut între concurenți. Simona s-a enervat din cauza unei discuții pe care Sorin a avut-o cu alte fete din casă și bănuia că cineva din casă l-ar plăcea pe iubitul ei.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

În ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, Simona s-a enervat la culme atunci când l-a văzut pe Sorin vorbind cu alte concurente și s-a comportant ca și când ar fi avut o criză de gelozie.

O simplă discuție despre banalități și amintiri, purtată de Sorin cu câteva concurente din casa Mireasa sezonul 10, s-a transformat mai târziu într-un real motiv de ceartă și gelozie cu Simona, iubita lui. Se pare că iubita lui nu a tolerat schimbul de replici dintre aceștia și a părut extrem de supărată mai târziu. Camerele de filmat au surprins totul.

Simona s-a enervat și a fost geloasă după ce Sorin a avut o discuție cu unele concurente din casa Mireasa sezonul 10. Descoperă ce s-a aflat în ediția din 21 octombrie 2024

Sorin a stat de vorbă cu anumite concurente despre anumite amintiri din trecutul său, dar acest lucru a deranjat-o extrem de mult pe iubita lui.

„Te întreb dacă își place să mă vezi nervoasă?! Ce ar fi să nu mă faci să vorbesc mai mult decât trebuie? Dacă nu știi despre ce vorbesc, înseamnă că nu m-ai înșeles. Nu mă pun în calea fericirii nimănui! Chiar sunt foarte sigură! Mi se pare că dai apă la moară”, a zis tânăra.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Robert și Ionela, filmați în momente de pasiune. Ce declarații pătimașe și-au făcut

„Ți se pare! Mă duc să stau în casa băieților? Nu te înțeleg!”, s-a apărat Sorin.

„Am înțeles că râdem, dar de la un punct nu mai e amuzant. Dacă vrei mă joc și eu așa!”, a răbufnit Simona.

„Nu m-am jucat cu nimic! Doar m-au întrebat Tess și cu Daiana despre ceva”, s-a apărat din nou concurentul.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Tess și Stelian, discuție complet neașteptată! Tânăra a dat cărțile pe față. Ce simte

Ulterior, Simona a devenit mai nervoasă și s-a purtat ca și când ar fi fost geloasă, arătând că bănuiește faptul că o fată din casă îl place pe Sorin. Discuțiile dintre cei doi parteneri au continuat și mereu au ieșit scântei.

În ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 s-a aflat că este vorba despre Tess. Aceasta a încercat să lămurească lucrurile, iar Simona a avut și ea o intervenție. Ce s-a aflat? Află totul urmărind clipul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Robert și Ionela, filmați în momente de pasiune. Ce declarații pătimașe și-au făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x