Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 22 octombrie 2024. Tess a izbucnit în lacrimi din cauza Simonei! Ce s-a întâmplat între cele două concurente

Tess a părut afectată de vorbele aruncate de ieri Simona, care a spus că e de părere că ea îl place pe Sorin. Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 22 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat cu Tess și Simona în ediția din 22 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Ieri au ieșit scântei între Sorin și Simona, după ce tânăra i-a zis despre suspiciunile ei cu privire la faptul că Tess îl place. După aceste acuzații, Tess a fost foarte afectată. Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 22 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Tess a fost afectată și a suferit după ce Simona a zis despre ea că îl place pe Sorin. Ce s-a întâmplat în ediția din 22 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

O simplă discuție despre banalități și amintiri, purtată de Sorin cu câteva concurente din casa Mireasa sezonul 10, s-a transformat mai târziu într-un real motiv de ceartă și gelozie cu Simona, iubita lui. Se pare că iubita lui nu a tolerat schimbul de replici dintre aceștia și a ajuns la concluzia că Tess îl place pe Sorin.

După ce a discutat cu partenerul ei, Simona a simțit nevoia să clarifice lucrurile și cu Tess. Camerele de filmat au surprins dialogul purtat de cele două.

Citește și: Chat-ul zilei la Mireasa, 22 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show

„Va rebui să îți fac o mărturisire astăzi, mă simt foarte prost. Eu am crezut că există compatibilitate între tine și Sorin, timp de vreo trei săptămâni”, a zis Simona.

Tess a izbucnit în râs și i-a ascultat vorbele, extrem de amuzată: „Nu pot să cred!”.

Cu o altă ocazie, Simona a discutat și cu Daiana, pentru că nu știa cum să o abordeze pe Tess. Concurenta a cerut inclusiv sfatul psihologului emisiunii, mai ales că între ele există o relație de prietenie.

Toată această situație iscată au făcut-o pe Tess să se simtă afectată și concurenta a izbucnit în lacrimi, iar camerele de filmat au surprins totul. Degeaba a încercat Simona să aducă explicații, căci Tess nu a părut să își poată opri supărarea.

Apoi, discuția a continuat în platoul emisiunii Mireasa sezonul 10, ediția din 22 octombrie 2024, când Tess a spus că apreciază că a aflat de frământările Simonei, dar că a deranjat-o modul în care a verbalizat aceste probleme. Ce a mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Chat-ul zilei la Mireasa, 22 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show... Mireasa sezonul 10, 22 octombrie 2024. Tess s-a refugiat plângând în brațele lui Stelian! Ce confesiune i-a făcut tânăru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 octombrie 2024. Lenuța a pierdut toți banii din cauza unei întrebări la limba română
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 octombrie 2024. Lenuța a pierdut toți banii din cauza unei întrebări la limba română Luni, 21.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x