Antena Căutare

Mireasa sezonul 10. Mama lui Raul nu e de acord cu Ramona. Ce spune și despre Isabelle, după oprirea cunoașterii

Doamna Petronela, mama lui Raul, a intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii.

Aceasta l-a încurajat pe Raul să nu se mai grăbească și a spus că parcursul lui nu se încheie odată cu sfârșitul cunoașterii cu Isabelle. De asemenea, nu e de acord cu o relație Ramona- Raul.

Mireasa sezonul 10. Mama lui Raul nu e de acord cu Ramona. Ce spune și despre Isabelle, după oprirea cunoașterii

„Raul, ce am vorbit cu tine, mamă? De câte ori ți-am spus să nu te grăbești? Mereu... Tu te-ai grăbit, să nu o mai faci niciodată. În legătură cu Isabelle și Raul. Eu i-am spus lui Raul să nu se grăbească, să nu facă pași foarte rapizi, el dacă oferea o floare i se părea că este sufocant lui Isabelle. Dacă voia să stea amândoi împreună să vorbească, este gelos sau așa... Este treaba lor, sunt maturi, eu nu mă bag în relația lor, ce au avut ei discuții și așa, dar altă dată să nu mai grăbească lucrurile.”, a zis mama lui Raul la Antena Stars.

Ea a afirmat că vrea să mai vorbească despre ceva, care a făcut-o să închidă televizorul. ”A fost o discuție între Stelian și Raul, vizavi de Ramona, în care Stelian i-o băga pe gât pe Ramona, ca și cum ar vinde ceva la piață, ceea ce nu mi-a plăcut. Nu mi-a plăcut deloc, iar răspunsul lui Raul a fost că dacă va face o relație în emisiune va fi cu Ramona. Ei, Raul, țin să îți spun că noi nu suntem de acord. Ramona este bună ca prietenă, dar o relație nu vreau să facă. Nu mă deranjează că are un copil, nu vrem noi. Nu vreau pentru că, în primul rând, e bună ca prietenă și se înțeleg bine, nu aș vrea... a fost cu Stelian, nu vreau să o paseze... Ramona îmi e dragă”, a mai adăugat doamna Petronela.

Articolul continuă după reclamă

Aceasta a mai punctat că nu l-ar primi acasă cu Ramona, dacă aceasta ar avea calitate de iubită sau soție. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. 10 concurenți au fost descalificați la Task-ul Cătușelor. Ce perechi au câștigat... Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Concurenții au cerut sancționarea lui Gabriel. Ce a anunțat Simona Gherghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x