Antena Căutare

Mireasa sezonul 10. Ramona spune că nu e pregătită de o relație acum! Ce i-a spus lui Stelian și ce l-a rugat

Ramona a avut parte de o reacție furtunoasă cu privire la Stelian. Aceasta și-a spus punctul de vedere fără filtru.

Galerie
Mireasa sezonul 10. Ramona spune că nu e pregătită de o relație acum! Ce i-a spus lui Stelian și ce l-a rugat | antena 1

Între Ramona și Stelian există o tensiune constantă în casa Mireasa, iar în ediția din 3 octombrie 2024, au apărut o serie de clipuri cu ea în care a vorbit despre Stelian. Iată ce a spus în casă, dar și lui Stelian.

Ramona spune că nu e pregătită de o relație acum! Ce i-a spus lui Stelian și ce l-a rugat

Ramona de la Mireasa și-a spus cuvântul cu privire la interacțiunea ei cu Stelian. Cei doi au încercat să vorbească, dar fără succes.

„Nu aș încurca pe nimeni. Nu sunt pregătită de o relație. Nu mă atrage niciun băiat din casă, în afară de Stelian!”, i-a povestit Ramona unui concurent.

„Pot să te iau în brațe? Îmi ești tare dragă!”, i-a spus un băiat Ramonei.

Citește și: Mireasa sezonul 10. Alexandru are regrete după despărțirea de Daiana. Ce le-a mărturisit băieților din casă

„În viața mea nu am regretat că am cunoscut o fată. Dacă aș fi știut... Regret că am cunoscut, ce prost am fost, în viața mea n am regretat că m-am purtat frumos cu o fată. Nu pot să dorm”, spune Stelian singur în curte.

Iată ce a spus Ramona în casa Mireasa, de față cu alți concurenți:

„Chiar am nervi, zici că e Dumnezeu! Mă enervează, mă face să ajung să nu-l mai suport. Să-și vadă de treaba lui! Am niște nervi, nu mai pot! Mă enervează ce vorbește. Spune că mă dramatizez eu! Toți suntem niște proști aici, el e dicționar! Eu prind foarte repede ură pe o persoană. Mă zgârie pe creier, nu-l mai suport! Eu prind ură. ”

„Ce ai cu mine? Dacă nu ai ceva bun de spus de mine de ce spui? Îți rup ție părul din cap”

„Chiar m-ai enervat! Ai grijă ce vorbești”

Iată ce au spus în timpul emisunii, în direct, cei doi:

„Îi mulțumesc lui Ionuț, îmi cer scuze față de Stelian. Uneori prefer să nu spun sentimentele mele. Consider că e mai bine să-l las pe Stelian în pace. Nu o să mai vorbesc despre el nimic dacă este atât de afectat și îl deranjează atât de mult!”, spune Ramona.

„Nu știu cu ce să încep. Mi se mi se pare ciudat să manifești niște emoții, să spui că ai niște trăiri că vorbești de rău o persoană. Nu am sentimente de ură față de ea”, spune Stelian.

Citește și: Cum arată Antonia din sezonul 9 Mireasa după 3 operații. Ea le-a răpuns celor care au speculat că vrea să se întoarcă în emisiune

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10. Alexandru are regrete după despărțirea de Daiana. Ce le-a mărturisit băieților din casă... Laura Vlad, apariție la TV înainte de a da un răspuns despre posibila revenire la Mireasa. Albert și Cristian au venit î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 2 octombrie. Ramona și Olimpia au câștigat 10.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 2 octombrie. Ramona și Olimpia au câștigat 10.000 de lei! Miercuri, 02.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x