Antena Căutare

Mireasa, sezonul 2. Claudia Shik a născut. Prima imagine cu băiețelul ei. Ce a publicat în mediul online

Claudia Shik, fosta concurentă din sezonul 2 Mireasa, a născut. Tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Iată ce imaginii a publicat în mediul online.

Colaj cu Claudia Shik la Mireasa în două ipostaze diferite Galerie
Claudia Shik, fosta concurentă din sezonul 2 Mireasa, a născut | Antena 1

Claudia Shik, fosta concurentă din sezonul 2 Mireasa, a născut. Deși este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, tânăra nu s-a putut abține și a împărtășit cea mai mare bucurie din viața ei.

Frumoasa brunetă trăiește cele mai frumoase momente. Aceasta a devenit mamă pentru prima dată la începutul lunii septembrie 2023, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Vestea a fost dată chiar de ea pe contul de Instagram.

Fosta concurentă a show-ului matrimonial aștepta cu nerăbdare să își strângă în brațe fiul, lucru care s-a întâmplat miercuri, 6 septembrie 2023. Tânăra și soțul său sunt mai fericiți ca niciodată în noua formulă.

Ce imagine a publicat Claudia Shik cu băiețelul ei pe rețelele sociale

Pentru că este foarte activă în mediul online și își ține la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața ei, Claudia Shik nu a ezitat să anunțe că trece clipe unice odată cu nașterea băiețelului său.

Citește și: Mireasa sezonul 2. Claudia, imagini înduioșătoare cu burtica de gravidă la vedere. Cum s-a lăsat fotografiată tânăra

De curând, aceasta a distribuit o imagine emoționantă de la naștere. Frumoasa brunetă a fost surprinsă în timp ce își ține fiul în brațe. Ipostaza copleșitoare cu cei doi a „topit” inimile prietenilor virtuali.

De asemenea, Claudia Shik a postat o fotografie în care apare o parte din chipul bebelușului lângă un bilețel cu un mesaj spectaculos.

„Dragii noștri, un copil face familia mai fericită, dragostea mai puternică, răbdarea mai mare, nopțile mai scurte, zilele mai lungi și viitorul mai luminos! Să fiți sănătoși și fericiți alături de cel mai prețios cadou, Elyas Andrei!”, scria în bilet.

Fosta concurentă din sezonul 2 Mireasa s-a fotografiat și alături de medicul care a ajutat-o să nască. Claudia Shik i-a mulțumit pentru că băiețelul ei a venit pe lume într-un mod sigur.

Claudia Shik și soțul ei au ales un nume deosebit pentru fiul lor

Claudia Shik și-a găsit sufletul pereche, după experiența pe care a trăit-o în cadrul show-ului matrimonial. Fosta concurentă trăiește viața pe care și-o dorea de foarte mult timp, iar acum este o femeie fericită și împlinită.

Citește și: Mireasa sezon 2. Claudia a fost cerută în căsătorie înainte să afle dacă va avea băiețel sau fetiță. Primele ei declarații

Încă de când a aflat că urmează să nască un băiețel, tânăra s-a gândit foarte bine la numele pe care îl va purta micuțului. Într-un final, aceasta și soțul ei au ales ca pe fiul lor să îl cheme Elias Andrei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Claudia Shik s-a bucurat din plin de perioada sarcinii, însă adevărata provocare pentru ea abia acum începe. Aceasta a intrat pe deplin în rolul de mămică, care i se potrivește de minune. Deși o să fie dificil la început, tânăra se va descurca de minune.

Din pozele publicate pe rețelele sociale se poate observa că fosta concurentă de la Mireasa este „topită” după micuțul ei. Elias Andrei este un băiețel extrem de adorabil ce a reușit să înduioșeze inimile susținătorilor.

Mireasa sezon 8, 7 septembrie 2023. Ce antecedente penale are Bogdan. Tânărul a făcut o mărturisire care a „șocat-o” pe ... Mireasa sezon 8, 8 septembrie 2023. Băieții s-au așezat în spatele unei fete. Pe cine au ales...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x