Antena Căutare

Mireasa, sezon 2. Bianca și Mihai, imaginea care i-a făcut pe fani să creadă câ tânăra e însărcinată. Cum arată fosta concurentă

Deși nu s-au căsătorit în seoznul 2 Mireasa, Bianca și Mihai trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cea mai recentă apariție a celor doi în mediul online i-a făcut pe fanii emisiunii să se întrebe dacă nu cumva cei doi foști concurenți așteaptă un copil. Bianca și Mihai nu au confirmat, dar nici nu au infirmat speculațiile.

Colaj cu Bianca și Mihai de la Mireasa Galerie
Bianca și Mihai de la Mireasa, sezon 2, s-au fotografiat la apus, însă un alt detliu a atas atenția susținătorilor | Antena 1

Bianca și Mihai au publicat recent o fotografie de cuplu, cu apusul de soare pe fundal. În imagine fosta concurentă a sezonului 2 Mireasa apare purtând o rochie neagră, în timp ce bărbatul îi acoperă cu mâinile abdomenul. Peste mâinile lui Mihai, Bianca și-a așezat și ea mâna.

Unii susținători s-au întrebat dacă mâinile lui Mihai nu ascund cumva, de fapt, o burtică de gravidă: „Bianca este însarcinată? Așa pare!”, a scris cineva în comentarii, însă răspunsul se lasă așteptat.

Citește și: Mireasa, sezon 2. Bianca și Mihai, împreună într-un moment important din viața tânărului. Ce imagine au publicat în mediul online

Cum s-au fotografiat recent Bianca și Mihai de la Mireasa, sezon 2

Cei care i-au plăcut pe cei doi în sezonul 2 Mireasa nu au ezitat să le aducă comlimente:

„Doi tineri frumoși vă doresc să fiți sănătoși, fericiți și împliniți împreună!, Voi si soarele!Superbi!”, „Sunteți tare frumoși”, „Frumoși rău, vă doresc iubire infinită”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul imaginii.

Deocamdată Bianca și Mihai nu au oferit detalii despre întrebările fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De când au părăsit casa Mireasa, cei doi au afirmat că sunt împreună și că trăiesc unele dintre cele mai speciale momente din viața lor, chiar dacă au ales să nu se căsătorească în fața lumii.

Cum au ajuns Bianca și Mihai să formeze un cuplu în sezonul 2 Mireasa

Bianca și Mihai au foarte multe lucruri în comun, în special în ceea ce privește stilul lor vestimentar și faptul că s-au născut în aceeași zi, dar în ani diferiți.

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curtat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Cei doi au ajuns în Finala sezonului 2 Mireasa, însă Bianca a spus „Nu”, dorind să vadă cum decurge relația lor în afara casei Mireasa.

Bianca și Mihai au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial Mireasa. Cei doi nu s-au căsătorit în cadrul competiției, lucru care a dat multora de gândit că relația lor nu va funcționa. Timpul a demonstrat însă că dragostea a izbândit, iar în prezent trăiesc o frumoasă poveste de iubire, dincolo de un act care să le ateste relația.

Mireasa, sezonul 3. Cât de mult a avansat sarcina Mariei Roman. Cum s-a lăsat pozată fosta concurentă pe marginea piscin... Mireasa, sezon 7. Dima și Sabrina au anunțat că se vor căsători religios. Când va avea loc evenimentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x