Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Iza și Blaze, prima ședință foto de când au anunțat că vor deveni părinți. Ce detaliu au lăsat la vedere

La șase luni de când au anunțat că vor deveni părinți, foștii concurenți din sezonul 3 Mireasa au imortalizat momentul prețios din viața lor cu o ședință foto de poveste. Iată cum arată acum burtica de gravidă a Izabelei! Un detaliu emoționant a fost surprins pe cameră.

Mireasa, sezonul 3. Iza și Blaze, prima ședință foto de când au anunțat că vor deveni părinți. Ce detaliu au lăsat la vedere Galerie
Mireasa, sezonul 3. Iza și Blaze, prima ședință foto de când au anunțat că vor deveni părinți. Ce detaliu au lăsat la vedere | Captură Instagram/Antena 1

Iza și Blaze anunțau, în decembrie anul trecut, că vor avea un copil. La acea vreme, cei doi foști concurenți de la Mireasa sezon 3 au dat vestea pe TikTok.

Inițial, părea că vor să anunțe o despărțire, însă nici vorbă de așa ceva! Imaginile publicate recent pe contul de Instagram al Izabelei vorbesc de la sine. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și abia așteaptă venirea pe lume a fetiței lor:

„Dacă nu așa arată fericirea, atunci cum?🤍🤍🤍Vă ador!🥹🥰🤗Ai mei🤍”

Citește și: Mireasa sezon 3. Iza și Blaze urmează să devină părinți. Modul inedit în care au anunțat că vor avea un copil

Iza și Blaze, prima ședință foto de când au anunțat că vor deveni părinți

La fel ca orice altă mămică în devenire, Iza și-a dorit să aibă imagini cu ea însărcinată, astfel că a participat la o ședință foto emoționantă, alături de Blaze. Fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa s-a lăsat fotografiată cu burtica la vedere în timp ce partenerul ei o ține afectuos în brațe.

Pentru momentul special, Izabela a ales să poarte două ținute. Prima a avut un aer romantic și a constat într-o rochie albă, lungă până în pământ, care i s-a mulat perfect pe burtica de gravidă.

Pentru cea de-a doua ținută, Izabela a ales o pereche de blugi și o cămașă pe care și-a strâns-o cu un nod în talie, astfel scoțându-și burtica de gravidă la vedere. În schimb, Blaze a purtat aceeași îmbrăcăminte de culoare albă.

Susținătorii cuplului au avut parte de o surpriză la finalul caruselului cu imagini. Cei doi foști concurenți s-au fotografiat în timp ce țineau în mână o poză în miniatură cu o ecografie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Decorul a fost unul de poveste, imaginile fiind realizate în natură, chiar la baza unui copac plin cu flori de culoare roz, care cădeau agale peste ei. Cei doi s-au fotografiat în diferite ipostaze tandre, care reflectă cât de mult se iubesc, dar și cât de specială este povestea lor de iubire.

Fotografiile au strâns peste 6.000 de aprecieri, iar oamenii din mediul online au avut numai cuvinte frumoase la postarea Izabelei: „Tu oricum ești frumoasă, dar de când ești însărcinată ești superbă”/„Sarcină ușoară, multa sănătate și fericire, să aveți grijă de voi.”/„Sunteți așa frumoși împreună, radiați numai bucurie.”/„Foarte frumos, să fiți sănătoși. Nu am crezut în voi la început, dar se pare că m-am înșelat. Formați o familie foarte frumoasă.”

Citește și: Mireasa sezon 3. Izabela a publicat o imagine rară cu burtica de gravidă. Cum arată soția lui Blaze

Cum a început povestea de dragoste dintre Blaze și Izabela

Povestea de iubire dintre Blaze și Izabela a început cu stângul. Într-un moment de confuzie, regretat ulterior, Izabela s-a sărutat pasional cu Liviu.

La câteva ore distanță, ea a realizat că nu simte nimic pentru Liviu și că ale sale gânduri se îndreaptă către Blaze. Și-a cerut iertare și, deși tânărul i-a spus că încă nu are încredere în ea, i-a permis să se apropie de el.

Curând, după multe tachinări, cei doi au anunțat că formează oficial un cuplu. Lucrurile au evoluat frumos între cei doi tineri, însă spre finalul emisiunii, problemele de sănătate au copleșit-o pe fată.

Atunci, au început să apară tensiuni între ei și certurile i-au făcut să se distanțeze. Din fericire, le-au depășit, lăsând iubirea să îi ghideze.

Nici măcar reticența părinților lui Blaze cu privire la relația sa cu Izabela nu l-a făcut pe tânăr să dea înapoi. În Finala Mireasa sezon 3, cei doi au strălucit unul la brațul celuilalt și au reușit să transmită emoție pură prin intermediul micilor ecrane.

În clasamentul publicului, cuplul Blaze-Izabela s-a clasat pe locul 3.

Mireasa, sezonul 7. Ce a făcut Zain imediat ce a părăsit platoul, după eliminare. Imagini live din casă cu fostul concur... Mireasa, sezonul 7. Ce a apărut pe contul lui Zain după eliminare. Mesajul postat de fostul concurent după ieșirea din c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x