Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Maria Roman a publicat o imagine emoționantă cu fiul său. Cum și-a surprins băiețelul în timp ce dormea

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine emoționantă în care apare băiețelul său. Tânăra și-a fotografiat micuțul în timp ce dormea. Postarea a „topit” inimile susținătorilor.

Colaj cu Maria Roman de la Mireasa sezonul 3 în două ipostaze diferite Galerie
Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine emoționantă în care apare băiețelul său | Antena 1 & Instagram

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Tânăra și-a găsit fericirea în brațele actualului partener căruia i-a dăruit un băiețel minunat, după divorțul de fostul soț.

Superba blondină a devenit rapid cunoscută în rândul publicului odată cu participarea în show-ul matrimonial. Aceasta a venit în emisiune mai hotărâtă ca niciodată să își găsească sufletul pereche și să se căsătorească.

Maria Roman s-a simțit atrasă de Liviu Olteanu, bărbatul alături de care a trecut printr-o mulțime de stări de-a lungul relației. Deși au întâmpinat unele obstacole în casa Mireasa, cei doi au decis să se căsătorească în Marea Finală. Mai mult, concurenții au câștigat și premiul mult dorit.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Maria Roman a răbufnit în mediul online, după ce a anunțat că e însărcinată. Ce a scos-o din sărite pe tânără

La scurt timp de la ieșirea din competiția show-ului matrimonial, tânăra și Liviu Olteanu au divorțat. Aceștia au mers pe drumuri separate din cauza neînțelegerilor, însă un nou capitol a început pentru fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa.

Maria Roman le-a dat de veste susținătorilor că este mai fericită ca niciodată în brațele noului iubit. Nu a trecut mult timp că tânăra și partenerul său au făcut cununia civilă. În plus, aceștia au anunțat că așteaptă un copil.

La finalul lunii august 2023, fosta concurentă a devenit mămică pentru prima oară.

Maria Roman din sezonul 3 Mireasa și-a fotografiat fiul într-o ipostază adorabilă

Frumoasa blondină se bucură din plin de noua experiență alături de băiețelul ei. Se pare că aceasta se descurcă de minune în rolul de mamă. Mai mult, Maria Roman este foarte atentă și grijulie cu micuțul ei.

Pentru că este destul de activă pe contul de Instagram, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa publică de câte ori are ocazia imagini și videoclipuri în care apare fiul său. De curând, tânăra a luat pe toată lumea prin surprindere cu o postare emoționantă.

Maria Roman a distribuit un InsaStory cu bebelușul său într-o ipostază adorabilă. Băiețelul a fost fotografiat în timp ce dormea lângă ursulețul de pluș.

Poza a înduioșat inimile susținătorilor. Un lucru este cert, fiul Mariei Roman este de o frumusețe deosebită, chiar dacă aceasta a preferat să-i ascundă o parte din chip.

Cine o ajută pe Maria Roman din sezonul 3 Mireasa de când a devenit mamă

Fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa a dezvăluit că se descurcă de minune în rolul de mamă. Este foarte atașată de băiețelul său, motiv pentru care preferă să aibă singură grijă de el. La treburile casnice este ajutată de mama ei.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, prima apariție televizată după ce a fost cerută în căsătorie. Ce a spus despre Liviu Olteanu

„Iți intri clar în acest rol fără să ai prea mult timp de gândire, trebuie. M-am acomodat foarte rapid cu micuțul, încă din spital, a dormit cu mine în salon. Am ajutoare, e mama la noi, însă sunt puțin cam obsedată cu bebelușul, mă ajută la curățenie, dar bebele nu prea i-l dau, e încă mic”, a declarat Maria Roman, potrivit spynews.ro.

Mireasa sezon 8, 10 octombrie 2023. Bia a vorbit cu mama ei la telefon, după ce doamna Anina a spus că fata pune monopol... Mireasa sezon 8, 10 octombrie 2023. Marius, acid la adresa lui Bogdan, după ce l-a criticat pentru atitudinea lui față d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x