Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, imagine înduioșătoare cu fiul ei. Cum l-a fotografiat pe micuț, la 5 zile de la naștere

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu fiul ei la 5 zile de când l-a adus pe lume. Micuțul a „topit” inimile oamenilor din mediul online.

Colaj cu Maria Roman în două ipostaze diferite Galerie
Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu fiul ei la 5 zile de când l-a adus pe lume | Instagram

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Tânăra a devenit pentru prima oară mămică pe 28 august 2023, când a născut un băiețel perfect sănătos.

Vestea cea mare a fost dată chiar de ea pe contul de Instagram. Aceasta și-a anunțat susținătorii că și-a adus pe lume fiul. Mai mult, Maria Roman a publicat și o fotografie emoționantă de la maternitate în care apar soțul și micuțul ei.

Un lucru este evident, fosta concurentă a show-ului matrimonial este mai fericită ca niciodată. Trăiește viața pe care și-o dorea încă de la intrarea în sezonului 3 Mireasa. Se pare că soarele a răsărit și pe strada ei, după divorțul de fostul soț.

Tânăra și-a găsit fericirea în brațele actualului partener căruia i-a dăruit un copil. De altfel, cei doi au făcut și cununia civilă în luna aprilie 2023.

Ce imagine a publicat Maria Roman din sezonul 3 Mireasa cu fiul său, la 5 zile de la nașterea lui

Pentru că are o activitate intensă în mediul online, Maria Roman nu a ezitat să își surprindă prietenii virtuali cu o nouă fotografie înduioșătoare în care apare fiul său. Din aceasta se poate observa faptul că fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa este „topită” după micuțul ei.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Maria Roman a răbufnit în mediul online, după ce a anunțat că e însărcinată. Ce a scos-o din sărite pe tânără

Tânăra și-a pozat fiul într-o ipostază adorabilă, la 5 zile de când a venit pe lume. Maria Roman a ținut să îi ascundă fața micuțului cu ajutorul unui emoticon în formă de inimă. De altfel, vestimentația băiețelului a întors privirile tuturor.

Se pare că Maria Roman se bucură din plin de noua experiență pe care o trăiește alături de fiul ei.

Cum a anunțat Maria Roman din sezonul 3 Mireasa că este însărcinată

Fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa s-a decis să își anunțe susținătorii că este însărcinată la începutul lunii martie, atunci când a aflat și sexul bebelușului. Aceasta a ținut sarcina ascunsă în primele luni.

Maria Roman a dat vestea prin intermediul unui videoclip emoționant prin care dezvăluia că bebelușul său este băiețel. Postarea a generat o mulțime de like-uri și de comentarii din partea prietenilor virtuali.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, prima apariție televizată după ce a fost cerută în căsătorie. Ce a spus despre Liviu Olteanu

„Mulțumesc Doamne pentru cea mai mare minune din viața mea!! ❤️❤️ În viață, omul trece prin multe încercări cu bune și rele, dar Dumnezeu mi-a fost alături și mi-a împlinit cea mai de preț dorință, de a fi mămică. Mulțumesc Doamne! Ne-am dorit enorm un baiat! 😍💙”, a fost descrierea emoționantă de la filmuleț.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Vă mulțumesc din suflet pentru gândurile bune și urări! 😘”, a mai adăugat tânăra în comentarii ulterior.

Maria Roman și-a etalat burtica de gravidă pe rețelele sociale ori de câte ori a avut ocazia, semn că a profitat din plin de perioada în care era însărcinată pentru a se cunoaște mai bine.

Mireasa sezonul 8. Sergiu, hotărât să o cunoască pe Andreea. Spune că e fata la care visa... Imaginea emoționantă pe care Iza de la Mireasa a postat-o cu micuța ei pe Instagram. În ce ipostază a apărut Blaze alătu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x