Antena Căutare

Mireasa sezonul 4. Cât de mult s-a schimbat Petrică. În ce ipostază înduioșătoare s-a lăsat fotografiat alături de soția lui, Ela

Petrică Nemeș, fostul concurent din sezonul 4 Mireasa, a trecut printr-o schimbare neașteptată de când o are alături de el pe Ela. Tânăra a publicat o imagine înduioșătoare pe rețelele sociale. Iată cum arată acum bărbatul care a cucerit-o în casa show-ului matrimonial.

Colaj cu Petrică Nemeș de la Mireasa în trei ipostaze diferite alături de soția lui, Ela Galerie
Petrică Nemeș, fostul concurent din sezonul 4 Mireasa, a trecut printr-o schimbare neașteptată de când o are alături de el pe Ela | Antena 1

Petrică și Ela formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din sezonul 4 Mireasa. Cei doi au cucerit simpatia telespectatorilor cu frumoasa poveste de dragoste, care a început timid în casa show-ului matrimonial.

În ciuda neînțelegerilor și certurilor din cadrul emisiunii, tineri au rămas împreună. Mai mult decât atât, aceștia au făcut marele pas fără ezitare, spunând un „DA” hotărât în fața ofițerului de stare civilă.

Citește și: Mireasa sezon 4. Gestul dureros al Elei după ce a pierdut sarcina. Ce a făcut soția lui Petrică

La 1 an și 5 luni de la Marea Finală a sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică se iubesc mai mult ca niciodată. Deși au trecut prin momente cumplite când tânăra a pierdut sarcina, cei doi s-au avut unul pe celălalt în lupta împotriva durerii.

Cât de mult s-a schimbat Petrică, fostul concurent al sezonului 4 Mireasa. Cum s-a fotografiat alături de soția lui, Ela

Pentru că a trecut o perioadă lungă de când Ela și Petrică nu au mai apărut pe micile ecrane ale publicului, puțini știu cum mai arată acum și ce mai fac câștigătorii sezonului 4 Mireasa.

Se pare că tinerii au ales să își țină la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața lor prin intermediul rețelelor sociale. Aceștia sunt destul de activi pe conturile de Instagram, unde publică ori de câte ori au ocazia imagini împreună.

De curând, Petrică Nemeș a distribuit în mediul online o fotografie care a atras atenția tuturor. Tânărul s-a lăsat pozat într-o ipostază înduioșătoare alături de soția lui Ela, însă un detaliu nu a trecut neobservat.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. În ce ipostază emoționantă s-au fotografiat Petrică și Ela. Tânăra radiază la brațul soțului său

Fostul câștigătorul al sezonului 4 Mireasa a trecut printr-o schimbare neașteptată de când s-a căsătorit. Acesta a pus câteva kilograme, iar imaginea de pe Instagram vorbește de la sine.

„Dragostea mea!”, a scris el în dreptul postării.

„Te iubesc foarte mult!”, a fost mesajul Elei, după ce a distribuit fotografia soțului său la InsaStory.

Transformarea prin care a trecut Petrică a fost evidentă. De altfel, tânărul arată foarte bine chiar dacă a pus câteva kilograme pe el.

Ce au spus Ela și Petrică despre nunta religioasă

Pentru că au făcut cununia civilă în Marea Finală a sezonului 4 Mireasa, susținătorii așteaptă cu nerăbdare ca Ela și Petrică să organizeze nunta religioasă. În urmă cu aproximativ un an, cei doi au oferit detalii despre marele eveniment din viața lor în cadrul unui interviu pentru Mireasa: Confesiuni.

„Sincer, am fost și ne-am interesat de local, dar pentru anul acesta cum ne doream noi mai repede, nu am găsit nimic disponibil. (...) Acum avem de ales mai multe date, dar încă ne gândim pe care să o alegem pentru anul viitor.”, a povestit Ela.

„Cred că era și totul prea rapid pentru a organiza evenimentul. Sperăm ca anul viitor. Vrem să nu fie nici iulie, nici august. Am evenimente în perioada respectivă și nu vreau să fiu obosit la nunta mea. Ori mai devreme, ori mai târziu. (...) Ne-am gândit să facem în cursul săptămânii, pentru că la noi se fac nunți și marțea, și joia”, a completat-o Petrică.

Mireasa, sezon 6. Gabriela, fotografii rare în perioada sarcinii. Cum arată tânăra în prezent... Mireasa, sezon 6. Inga, ipostază fierbinte pentru Giorgio: „Când aștepți iubitul să termine job-ul”. Cum a reacționat tâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x