Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. În ce ipostază emoționantă s-au fotografiat Petrică și Ela. Tânăra radiază la brațul soțului său

Ela și Petrică, foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa, s-au fotografiat într-o ipostază emoționantă. Tânăra a trecut cu bine peste pierderea sarcinii, iar acum radiază de fericire la brațul soțului ei.

Colaj cu Ela și Petrică în Finala sezonului 4 Mireasa cu premiul în mâini Galerie
Ela și Petrică, foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa, s-au fotografiat într-o ipostază emoționantă | Antena 1

Ela și Petrică se numără printre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 4 Mireasa. Povestea lor de iubire a început discret în casa show-ului matrimonial, iar mai apoi a continuat departe de lumina camerelor de filmat.

Deși nu au mai apărut de mult timp pe micile ecrane ale telespectatorilor, foștii concurenți ai reality show-ului își țin la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața lor prin intermediul rețelelor sociale.

La finalul anului 2022, Ela și Petrică își anunțau prietenii virtuali că urmează să devină părinți. La scurt timp de la vestea neașteptată, tânăra a luat pe toată lumea prin surprindere cu o postare extrem de tristă.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Petrică și Ela, ipostază tandră la scurt timp de la evenimentul trist din viața lor. Cum au fost surprinși

Pe data de 6 ianuarie 2023, fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa le dezvăluia susținătorilor că a pierdut sarcina. Aceasta a ajuns de urgență la spital din cauza unor complicații, dar pentru bebelușul său nu s-a mai putut face nimic.

Cum se simte Ela la aproape 5 luni de la pierderea sarcinii. Cum s-a fotografiat alături de Petrică

Ela și Petrică au trecut prin momente cumplite la începutul anului 2023. Tânăra a pierdut sarcina, iar o perioadă a fost absentă din mediul online.

Fostul concurent al sezonului 4 Mireasa și-a ajutat soția să treacă peste clipele dificile, iar drept dovadă stau pozele de pe Instagram. Din când în când, tânărul publică imagini cu femeia care i-a „furat” inima în casa show-ului matrimonial.

De curând, cei doi și-au luat prin surprindere susținătorii cu o postare emoționantă. Aceștia s-au fotografiat într-o ipostază copleșitoare prin care se observă că Ela se simte din ce în ce mai bine.

Zâmbetul larg al tinerei nu a trecut neobservat, semn că radiază de fericire la brațul soțului său. Un lucru este evident, Ela și Petrică se iubesc mai mult ca niciodată, iar evenimentul nefericit din viața lor i-a unit și mai mult.

Cum a anunțat Ela de la Mireasa sezonul 4 că a pierdut sarcina

Foștii câștigători ai sezonului 4 aveau o activitate intensă pe contul de Instagram înainte ca Ela să piardă sarcina. Deși avea inima ruptă în bucăți, tânăra nu a ezitat să împărtășească cu susținătorii săi vestea cumplită.

Superba brunetă s-a pozat pe patul de spital cu perfuzia în mână. Aceasta a publicat poza pe InsaStory alături de un mesaj copleșitor, care le-a dat fiori prietenilor virtuali.

Citește și: Mireasa sezonul 4. Ela și Petrică, imaginea emoționantă pe care au publicat-o cu ei, după pierderea copilului. Ce au transmis

„Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus. O să te port mereu în suflet și în gând”, a scris Ela pe Instagram.

La rândul său, Petrică și-a exprimat suferința pe rețelele sociale. Fostul concurent al sezonului 4 Mireasa a transmis și el un mesaj emoționant: „În loc să fie o zi de bucurie este o zi de tristețe. Rămânem cu un gol în suflet care trebuia să fie umplut de el/ea”.

Mireasa sezon 7, 27 aprilie 2023. Cine a câștigat task-ul cartofilor: „Mă oftică rău”... Mireasa sezon 7, 27 aprilie 2023. Schimb de replici acide între Giulia și Maria: „Să faci abstracție de mine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x