Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela după ce a ajuns de urgență la spital. Ce mesaj le-a transmis susținătorilor săi

Ela, fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa, și-a îngrijorat susținătorii după ce soțul ei a făcut un anunț neașteptat. Petrică Nemeș a dat vestea că partenera lui a ajuns de urgență la spital în urmă cu mai bine de o săptămână. Iată ce mesaj a transmis tânăra.

Colaj cu Ela Nemeș din sezonul 4 Mireasa în trei ipostaze diferite, alături de soțul ei, Petrică Nemeș Galerie
Ela, fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa, și-a îngrijorat susținătorii după ce soțul ei a făcut un anunț neașteptat | Antena 1

Ela și Petrică Nemeș formează un cuplu apreciat și iubit de fanii Mireasa sezonul 4. Aceștia și-au început povestea de iubirea în casa show-ului matrimonial, unde s-au cunoscut și au acordat o șansă conexiunii speciale dintre ei.

Relația lor a avut o mulțime de suișuri și coborâșuri. Cei doi au trecut prin momente frumoase împreună, dar și prin clipe dificile. La scurt timp de la finala emisiunii pe care au și câștigat-o, tânăra a anunțat că este însărcinată.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru Ela și Petrică Nemeș în primele luni de sarcină. Fosta concurentă a ajuns de urgență la spital în urma unor complicații. Medicii au stabilizat-o pe tânără, însă n-au putut salva copilul.

Câștigătoarea sezonului 4 Mireasa a trecut foarte greu peste pierderea bebelușului său, însă soțul ei i-a fost alături. Petrică Nemeș și-a susținut și încurajat partenera, ajutând-o să depășească momentul dificil din viața ei.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Cine sunt nașii Elei și ai lui Petrică. Cei doi și-au ales părinții spirituali

De curând, prietenii virtuali au fost luați prin surprindere de o altă veste îngrijorătoare. La finalul lunii martie, Ela Nemeș au fost transportată de urgență în cabinetul medicului din cauza unor dureri insuportabile. Anunțul a fost făcut de Petrică Nemeș pe contul de Instagram.

„Am sunat la 20 la Salvare pentru că soția mea nu se putea ridica din pat, avea o durere foarte mare de cap, pe partea stângă. Am ajuns la Urgențe în jurul orei 20:40, iar de atunci și până la ora 00:43 a stat în sala de așteptare cu durerea care se accentua din ce în ce mai tare, nu se putea mișca nici măcar să vorbească. Acum este ora 1:50 și nu știm din ce cauză o doare capul, i-au dat o injecție și i-au luat sânge și voiam să o lase acasă. Au văzut că este foarte rău și acum îi administrează, o perfuzie! Așteptăm să vedem ce o să fie. Așteptăm doar să aflăm că este bine și că putem pleca acasă”, a fost mesajul transmis de fostul concurent al show-ului matrimonial.

Cum s-a pozat Ela din sezonul 4 Mireasa, după ce a ajuns de urgență la spital

Ela și Petrică Nemeș n-au oferit prea multe detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă tânăra. La o săptămână de când a ajuns pe mâinile medicilor, fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa a publicat o imaginea cu ea în mediul online alături de un mesaj pentru susținători.

Aceasta a vrut să-i liniștească pe cei care o îndrăgesc, spunând că se simte bine și că le mulțumește pentru toate cuvintele frumoase.

„Mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunt bine, am fost pe mâini bune în Cluj! Mai există și oameni buni! ❤️ Aveți grijă de voi! 🥰”, le-a spus tânăra.

Citește și: Cum au apărut Petrică și Ella de la Mireasa pe Instagram, alături de un bebeluș. Ce au anunțat cei doi pe Instagram

Din imaginea publicată pe contul de Instagram se poate vedea că Ela Nemeș și-a păstrat zâmbetul pe buze, în ciuda momentelor delicate prin care trece.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa sezonul 9, 8 aprilie 2024. Gesturi intime între Valentin și Elena pe ringul de dans... Mireasa sezonul 9, 8 aprilie 2024. Sărut pasional între Antonia și Cristian. Cei doi formează un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x