Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Gabriela și Viorel, întâlnire romantică în pași de dans. Ce au aflat unul despre celălalt

Gabriela și Viorel au învățat să danseze tango la întâlnire, dar lucrurile nu au mers așa cum se așteptau.

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Gabriela și Viorel, întâlnire romantică în pași de dans. Ce au aflat unul despre celălalt Galerie
Gabriela și Viorel au învățat să danseze tango la întâlnire, dar lucrurile nu au mers așa cum se așteptau. | Antena 1

Gabriela și Viorel au avut prima întâlnire la ceas de seară de la Mireasa sezonul 6. Cei doi concurenți au luat cina pe plajă, într-un cadru romantic și au învățat să danseze tango de la profesioniști.

Gabriela a pus capăt cunoașterii cu Viorel. Ce s-a întâmplat la întâlnire

Deși date-ul celor doi concurenți a decurs foarte frumos, din păcate, Gabriela a fost foarte categorică în ceea ce îl privește pe Viorel și a pus capăt cunoașterii lor. Tânăra polițistă consideră că acesta nu este pregătit pentru o relație serioasă.

Întrebată de Simona Gherghe ce a făcut-o să aibă această părere, Gabriela a explicat că „a zis la un moment dat ceva de genul că e atât de spontan încât deși astăzi e într-o relație, mâine ar putea fi în alta. Mi s-a părut un pic prea...poate dacă nu iubești.... e posibil să faci lucrul acesta”.

„Dacă cădem de comun acord că s-a încheiat o relație nu văd rostul de a suferi și de a sta. Pentru mine iubirea nu înseamnă să stat în casă și să suferi. Pot să zic că 80% mă detașez foarte repede”, a spus Viorel.

În ciuda faptului că acestuia i-a plăcut de ea și nu a găsit nimic să nu îi placă la Gabriela, însă ea a fost foarte categorică.

„Și el e un băiat frumos. Cu siguranță o să își găsească pe cineva potrivit pentru el. Nu pe mine”, a spus ea.

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Adina, mărturisire surprinzătoare despre preferatul ei. Concurenta a iscat discuți... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina se pregătește să își deschidă o afacere. Despre ce este vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x