Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Damaris a venit la Mireasa: Capriciile Iubirii. Cum a răspuns chemării lui Sebaidin de a reveni în competiție

După ce Sebaidin și-a exprimat dorința de a o avea alături din nou în casa Mireasa pe Damaris, tânăra a venit pentru o discuție la Mireasa: Capriciile Iubirii. Fata a spus dacă își dorește sau nu să revină în competiție.

Colaj cu Damaris și Sebaidin Galerie
Damaris a venit la Mireasa: Capriciile Iubirii | Antena 1

Sebaidin nu se aștepta ca Damaris să vină la Mireasa: Capriciile Iubirii. Tânărul a îmbrățișat-o pe fată, a poftit-o să stea lângă el și i-a spus că este frumoasă „ca întotdeauna”.

Damaris i-a spus lui Sebaidin că se teme să reintre într-o cunoaștere cu el, pentru că este de părere că a renunșat prea ușor la ea.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Sora lui Sebaidin a venit în platou la Capricii după ce s-a aflat că Ada a avut probleme cu legea

Ce a spus Damaris în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii

„Am rămas puțin surprinsă. Nu mă așteptam să mă cheme în direct. Într-un fel îmi dădeam seama că are gândul la mine. În același timp semnul meu de întrebare e că imediat după ce am ieșit din emisiune el mi-a zis că am fost o simplă colegă. Mai știi când mi-ai zis că mi-e frică să nu fiu lăsată brusc? Acest lucru mi-ai făcut tu. Mi-ar fi frică să intru într-o cunoaștere din nou cu tine. Dacă își aduci aminte când a intrat Ada în competiție am venit la Capricii și te-ai uitat la mine cu un zâmbet larg și mi-ai spus că sunt foarte frumoasă și apoi toată seara ți-ai petrecut-o cu Ada și mi-au spus fetele că ai și îmbrățișat-o. Îmi doresc să mă faci să înțeleg ce ai tu în suflet. Cum a intrat o altă fată a sărit într-o cunoaștere cu dânsa”, a spus Damris.

„Pot spune că îmi doresc în continuare să ne cunoaștem și că tot ceea ce am făcut a fost o reacție prin care să-mi ascund trăirile”, a răspuns Sebaidin.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 octombrie 2022. Sebaidin a primit o scrisoare în care Ada este acuzată că a avut probleme cu legea

Fata a mărturisit că nu-ș dorește să revină în competiție pentru Sebaidin.

„Nu aș mai dori să intru în emisiune. Îmi doresc să-mi arate din emsiune că pur și simplu mă dorește doar pe mine. Poate dacă eram în exterior erau altcumva lucrurile. Nu m-aș întoarce pentru cineva despre care nu am simțit că ceea ce spune este exact și ceea ce simte”, a spus Damaris.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 20 octombrie 2022. Ce au spus Raluca și Alex după ce au vorbit cu mamele lor... Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo au împlinit 4 luni de logodnă. Tânăra i-a transmis un mesaj emoționant partenerului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x