Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 19 octombrie 2022. Sebaidin a primit o scrisoare în care Ada este acuzată că a avut probleme cu legea

În ediția de pe 19 octombrie 2022 de Mireasa s-a discutat despre situația dintre Ada și Sebaidin. Cei doi, care au spus că au oprit cunoașterea, au citit o scrisoare în care fata a fost acuzată d eo sursă venită din exterior că ar fi avut probleme cu legea.

Ada și Sebaidin pe canapea Galerie
Ada d ela Mireasa a avut probleme cu legea | Antena 1

Având în vedere că Ada a spus că nu-i poate povesti lui Sebaidin tot trecutul său, un telespectator a decis să-i trimită o scrisoare băiatului. Din scrisoare Sebaidin a aflat că Ada a săvârșit infracțiuni și a stat în arest.

„Ai de-a face cu o mică mare infractoare căreia zilnic i se făcea mânca greblă pe parfumuri,machiaje, etc în Suedia anului 2019. Perioada petrecută în Suedia a fost cea mai prosperă din viața ei”, se arată în scrisoarea primită de Sebaidin.

Telespectatorul a spus că are dovezi în privința detaliilor precizate în scrisoare. Ada a spus că acuzațiile nu sunt exact ca în scrisoare.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Cum s-au comportat Inga și Andrei după despărțire. De ce a plâns fata

„Știu cine a scris-o și care e scopul. Am făcut și greșeli de care nu sunt mândră. Nu pot da toate detaliile firmei pentru că nu am actele terminate”, i-a spus Ada lui Sebaidin.

Sebaidin a plâns în hohote în seara în care a primit scrisoarea.

„Stai liniștit, mami!. Că afară e bine. Tu ești puternic”, i-a spus doamna Dorina fiului ei.

„Sunt ceea ce vedeți, o persoană asumată. Dacă nu voiam să se afle ceva nu veneam aici. Chiar încurajez femeile să nu facă asta”, a spus Ada în emisia live de Mireasa.

Întrebată de ce a ascuns asemenea lucruri grave de Sebaidin, fara a răspuns:

„Pentru noi era mult prea devreme. Cineva s-a răzbunat pe mine. Respectiva știa toate lucrurile astea, doar că nu au fost ca acolo.

Ce a spus Ada despre acuzațiile care i s-au adus

Ada și-a spus partea ei de adevăr:

„A fost plecarea aceasta. Fostul partener se ocupa cu asta de mic copil. Eu știam, nu eram de acord cu ele, dar pentru că voiam să fiu alături de el am zis că o să mă bag în lucrul ăsta. Eu îl ajutam să iasă cu produsele respective din magazin. Automat eu am fost cea prinsă și pusă în postura aceea. Noi trăiam cu mai multe persoane în casă, persoane care se ocupau cu diverse. Am stat 3 zile în arest. Am recunoscut, dar nu am dat și numele persoanelor respective. Am vorbit cu un avocat atunci. Am fost amendată, a fost vorba despre o interdicție. Eu n-am considerat-o așa bombă atomică. Lucrurile s-au rezolvat atunci.

„E complicitate la furt și tăinuire. Sunt fapte penale. E drept că multe fete fac pentru iubit o groază de nebunii”, a spus Simona Gherghe.

„Vreau să punctez pentru că nu am plâns pentru ce scria în scrisoare. S-au adunat toate”, a mai spus Sebaidin.

„Ada nu e un om rău, dar Sebaidin știe ce face. Mă bucur că nu s-a implicat mai mult”, a spus și doamna Dorina.

Ada și Sebaidin au spus că au oprit cunoașterea, având în vedere că nu ajung la un numitor comun. Ada a spus în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii de pe 18 octombrie că s-a săturat să joace rolul femeii care „fuge după bărbat”, așa că a decis să pună punct cunoașterii.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Concurenții au participat la task-ul sincerității. Cine a fost votată cea mai „falsă... Mireasa sezon 6, 19 octombrie 2022. Doamna Adriana, deranjată de o scrisoare de la o susținătoare. Ce părere a avut sora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x