Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Valentin și Gabriela au făcut senzație în cadrul unei apariții televizate. Ce au spus despre viața lor de acum

Valentin și Gabriela și-au făcut apariția în platoul emisiunii Xtra Night Show, la o lună de la Finala sezonului 6 Mireasa. Cei doi au vorbit despre povestea lor de dragoste, dar și despre planurile de viitor.

Gabriela și Valentin în Finala seonului 6 Mireasa Galerie
Valentin și Gabriela și-au făcut apariția în platoul emisiunii Xtra Night Show, la o lună de la Finala sezonului 6 Mireasa | Antena 1

Valentin și Gabriela, foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa, și-au încântat susținătorii cu o apariție neașteptată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, unde au discutat despre viața lor din afara competiției.

„Așa ne-a fost destinul, să mergem acolo și să ne întâlnim.”, a mărturisit Valentin despre experiența din casa Mireasa, unde și-a găsit sufletul pereche.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Valentin și Gabriela, prima apariție împreună după Finala show-ului matrimonial. Ce au mărturisit cei doi

De asemenea, Gabriela a mărturisit că nu avea așa mare încredere în faptul că va pleca acasă alături de soțul ei la finalul emisiunii: „În principal m-am dus pentru experiență, nu mă așteptam să îl găsesc, dar m-am bucurat. El era singurul băiat de care eram interesată.”

Ce planuri au de viitor Valentin și Gabriela, foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa. Cum e viața lor, după competiția show-ului matrimonial

La o lună de la Marea Finală Mireasa, Valentin și Gabriela au trecut pragul emisiuni lui Dan Capatos. Cu zâmbetul pe buze și plini de voie bună, foștii concurenți ai sezonului 6 au vorbit despre povestea lor de dragoste.

Tânărul a dezvăluit că a fost dragoste la prima vedere când și-a cunoscut soția. Acesta a mărturisit că partenera lui era singura fată din competiție pe care și-o dorea.

De asemenea, cei doi au povestit că au planuri mari de viitor. Aceștia și-au propus să locuiască la Sibiu, acolo de unde este tânăra.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Valentin după Finala show-ului matrimonial. Unde a plecat alături de Gabriela

„Am plecat la Sibiu, eram bombardați cu mesaje și telefoane. Parcă eram numai cu capul acolo, a fost ciudat cumva, ne-a luat 2 săptămâni ca să ne revenim. (...) Prima dată când am ieșit la mine în zonă m-au văzut niște fetițe și m-au întrebat dacă eu sunt. Ne-am cunoscut din toate punctele de vedere înainte de a ne căsători”, a mărturisit Gabriela

„Eu sunt din Sibiu, el e din București. O să mergem la Sibiu. (...) Am fost polițistă un an în București, dar nu mi-a plăcut deloc. Ne vom muta doar noi doi la Sibiu”, a mai adăugat ea, fiind completată de Valentin.

Valentin și Gabriela se mândresc cu o poveste foarte frumoasă de dragoste

Gabriela și Valentin s-au simțit atrași unul de altul încă din experiența din Turcia. La primul task al alinierii în spatele Gabrielei se aflau Valentin, Paul și Andrei, iar tânăra l-a ales pe Valentin pentru un date. La al doilea task al alinierii, cel din casa Mireasa, în spatele lui Valentin se aflau Gabriela, Denisa și Deni, iar băiatul a ales-o pe Gabriela. De atunci, cei doi au intrat într-o cunoaștere și au mărturisit că nu s-ar vedea cu nimeni altcineva din casa Mireasa.

După ce au avut parte de date-uri, apropieri și și-au dat seama că au lucruri în comun precum pasiunea pentru sport, a venit și momentul sărutului. Gabriela și Valentin au format al treilea cuplu din casa Mireasa.

Cei doi au spus că formează un cuplu în emisia live de Mireasa de pe 22 septembrie 2022.

În luna noiembrie, Gabriela a fost câștigătoarea task-ului cabinei telefonice și a primit prima noapte la hotel alături de Valentin.

Mireasa sezon 7. Dima, declarații contradictorii după refuzul Denisei. Ce spune despre faptul că fata s-a retras... Mireasa sezon 7, 27 ianuarie 2023. Andrei, acuzat că i-a oferit flori Irinei la îndemnul lui Vlad. Ce se vede pe imagini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x