Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Antonio și Dani, discuție despre Roberto în urma scandalului uriaș. De ce s-a enervat Gabriela Cristea

Antonia și Dani din sezonul 7 Mireasa au vorbit fără reținere despre Roberto, după marele scandal în care au fost implicați. Prezenți la Mireasa - Capriciile Iubirii, cei trei au reușit să o enerveze pe Gabriela Cristea.

Colaj cu Gabriela Cristea, Anronio și Roberto la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Antonia și Dani din sezonul 7 Mireasa au vorbit fără reținere despre Roberto, după marele scandal în care au fost implicați | Antena 1

Scandalul dintre Antonio, Dani și Roberto din emisia de vineri a generat haos în casa Mireasa. Mai mult decât atât, concurenții sunt împărțiți în două grupuri din cauza acestui conflict care se va lăsa cu o sancțiune.

La scurt timp de la cearta celor trei concurenți, camerele au surprins o discuție cu subînțeles între Dani și Antonio. Se pare că aceștia i-au pus gând rău lui Roberto, spunând ce vor să-i facă în următoarea perioadă.

„Am intrat într-o stare aiurea. Nu vreau nici să vorbesc mult. Nici vorbitul nu mai e soluția. Singura soluție între mine și omul ăla ar fi ori să stăm în altă parte, să nu ne mai întâlnim, ori, hai, care pe care și am rezolvat-o. Dacă ești tare în gură și instigi, astea se pedepsesc. Afară se rezolvau într-un alt mod lucrurile”, a mărturisit Antonio.

Citește și: Mireasa, sezonul 7. Ce părere are Simona despre scandalul iscat în competiție. Fata a lansat o adevărată teorie a conspirației

„Cum să mă bat cu un copil de 23 de ani. Nu că ar fi mare diferență între noi, dar gândirea diferă. Cu cine să am eu lupta asta? (...) Să ne vedem puțin lungul nasului. Îmi pare rău că am tăcut atâta timp, nu mai rezista el. Arăta cine este de fapt. Am trecut cu vederea mereu, dar mai am o lună și știu ce am de făcut”, l-a completat Dani.

„Eu mă gândeam că atunci când spăl vasele să-i las cănile lui lângă gunoi, acolo jos”, a mai spus Antonio despre planul său.

Antonio și Roberto au enervat-o pe Gabriela Cristea la Mireasa - Capriciile Iubirii

Antonio, Dani și Roberto au fost chemați la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a rezolva situație conflictuală dintre ei. Replicile acide și cearta nu au întârziat să apară, lucru care a enervat-o peste măsură pe Gabriela Cristea.

Întrebați despre motivul care a dus la acest scandal, Antonio a avut un răspuns direct. Tânărul susține că întregul conflict a pornit de la faptul că i-a spus lui Roberto că vorbește pentru a face subiecte de Mireasa - Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa, sezonul 7. Ce au surprins camerele în casă, după marele scandal dintre Roberto, Antonio și Dani. Discuție neașteptată

„De atunci s-a schimbat atitudinea lui. E răsfățat! Asta este problema mea cu el.”, a confirmat Antonio.

„Ce pot să zic? Dacă el așa mă vede. Toate a pornit de acolo, de la faptul că fac eu subiecte ca să vin la Capricii”, și-a spus părerea Roberto.

„Vă dau eu afară!”, a fost replica Gabrielei Cristea.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa, sezonul 7. Ce au surprins camerele în casă, după marele scandal dintre Roberto, Antonio și Dani. Discuție neașt... Mireasa, sezonul 7. Ce părere are Simona despre scandalul iscat în competiție. Fata a lansat o adevărată teorie a conspi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x