Antena Căutare

Mireasa, sezonul 7. Ce părere are Simona despre scandalul iscat în competiție. Fata a lansat o adevărată teorie a conspirației

Simona susține că știe motivul pentru care Antonio, Dani și Roberto s-au certat. Camerele din casa Mireasa au surprins o discuție neașteptată între fată, Andrei, Cătălina și Vlad. Iată ce părere are concurenta!

Mireasa, sezonul 7. Ce părere are Simona despre scandalul iscat în competiție. Fata a lansat o adevărată teorie a conspirației! Galerie
Mireasa, sezonul 7. Ce părere are Simona despre scandalul iscat în competiție. Fata a lansat o adevărată teorie a conspirației! | Antena Stars/Antena 1

În emisia de pe 9 iunie 2023 din sezonul 7 Mireasa, Roberto, Antonio și Dani au încălcat grav regulamentul show-ului matrimonial. Concurenții s-au luat la ceartă și au „aruncat” cu replici dure. Toți din casă s-au mobilizat pentru a-i separa.

La scurt timp de la incidentul neașteptat, situația a început să fie dezbătută și de către alți concurenți din casa Mireasa, iar Simona pare că știe de la ce s-a pornit scandalul:

„Ei, pur și simplu, i-au spus lui Vlad, că îl știe cum e el și el se duce și spune la toată lumea și o să înceapă mare scandal. Eu am văzut tot de la început. Eu am știut cine ce are cu mine ceva personal. Eu, nu știu dacă ați observat la mine, dar sunt foarte atentă, când este vorba despre relația noastră, la toate persoanele, cum își dau coate și așa mai departe. Și voi trebuie să înțelegeți că aici nu există vreo prietenie. (...) N-am degeaba 29 de ani. (...)”, a spus Simona, afirmație surprinsă pe camerele din casa Mireasa și difuzate în cadrul emisiunii „Mireasa, Capriciile Iubirii”.

Citește și: Mireasa, sezonul 7. Ce au surprins camerele în casă, după marele scandal dintre Roberto, Antonio și Dani. Discuție neașteptată

Ce părere are Simona despre conflictul izbucnit în casa Mireasa, sezonul 7. Ce teorie a lansat concurenta

La scurt timp de la scandalul iscat între Roberto, Antonio și Dani, Simona și Andrei și-au dat cu părerea cu privire la conflict, cei doi parteneri arătându-se extrem de contrariați de amploarea pe care a luat-o discuția între băieți:

Simona a lansat o adevărată teorie a conspirației, susținând că Dani l-ar fi folosit pe Vlad ca pion în contextul conflictului iscat în casă:

„Nu mi se pare că tot a fost zis doar așa ca să se zică. (Dani) știa că Vlad va veni la noi. Ne va spune. Probabil că se va declanșa o situație nu atât de plăcută în casă.”, a explicat Simona la „Mireasa, Capriciile Iubirii”

După teoria lansată de Simona, Vlad a cerut explicații de la Dani:

„N-am înțeles aia cu: <<n-am știut cui să-i zic... cu fitilul>>. Nu înțeleg de ce ai spus lucrul acela!”

„Interpretezi și tu, te duci în partea cealaltă acum... Știam că tu o să zici, adică că o să spui în partea cealaltă. Nu înțeleg ce puteai să declanșezi! (...) A fost interpretat. Dacă Vlad consideră că am vrut să instig, eu nu am avut niciun interes.”, a răspuns Dani la „Mireasa, Capriciile Iubirii”.

Întrebat de către Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Mireasa, Capriciile Iubirii”, dacă s-a simțit manipulat în acest conflict, Vlad a oferit următorul răspuns:

„Nu manipulat, doar că nu m-am simțit atașat de acest conflict. Am fost luat așa de... fraier... Având în vedere că nu am zis nimic de voi... Mie nu îmi place să intru într-un subiect... Eu m-am ferit foarte mult.”

Citește și: Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Încălcare gravă de regulament. Roberto, Antonio și Dani, scandal uriaș: „Îmi zice că vrea bătaie”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezonul 7. Antonio și Dani, discuție despre Roberto în urma scandalului uriaș. De ce s-a enervat Gabriela Criste... Mireasa sezonul 3. Marian Pavel, anunț neașteptat cu privire a relația lui cu noua iubită. Are legătură cu o nuntă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x