Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 10 noiembrie 2023. Cine a câștigat task-ul cabinei telefonice. Recordul de timp a fost doborât

În gala de pe 10 noiembrie 2023 telespectatorii Mireasa au aflat cine a câștigat task-ul cabinei telefonice din sezonul 8.

Mireasa sezonul 8, 10 noiembrie 2023. Cine a câștigat task-ul cabinei telefonice. Recordul de timp a fost doborât Galerie
Cine a câștigat task-ul cabinei telefonice.

Nouă concurenți ai sezonului 8 Mireasa au reușit să intre în cabina telefonică, după o cursă nebună. Alex, Marius, Bogdan, Adrian, Andy, Ioana, Bogdana, Bia și Sergiu au fost cei care au intrat în cabină și au participat la cel mai greu task din competiția Mireasa.

Task-ul cabinei telefonice din sezonul 8 a fost unul foarte intens, cu jocuri psihologice, tensiuni, conflicte și chiar stări de rău.

Mulți concurenți au reușit să rămână în cabină chiar și după ce soarele a răsărit.

Bogdana și Ioana au fost finalistele task-ului cabinei telefonice din sezonul 8 Mireasa

Sergiu a părăsit cabina la ora 08.10. A stat ora 09:15.

Bia, Marius Bogdana, Alex și Ioana au stat 10 ore în cabină, moment în care gradul de dificultate a crescut. Concurenții au fost nevoiți să stea cu mâinile ridicate.

Bia a ieșit la 09:12. Marius a ieșit la 09:21, La 09:30 a ieșit și Alex.

Ioana și Bogdana au fost cele două finaliste.

„Marea bătălie s-a dat între două fete”, a anunțat Simona Gherghe.

La 09:38 Ioana nu a mai rezistat și a căzut din cabină.

„Am dat dovadă de putere maximă! Să fiu și recunoscută!”, a spus Bogdana

„Cea mai controversată femeie din istoria emisiunii”, a spus Liviu

10 ore și 51 de minute este recordul Bogdanei.

Bogdana din sezonul 8 deține acum noul record de timp la task-ul Cabinei Telefonice, reușind să stea chiar mai mult decât Gabriela din sezonul 6. Task-ul a luat sfârșit la ora 9:38 dimineața, după mai bine de 10 ore intense.

Liviu și Bogdana vor petrece o noapte la hotel fără camere.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Cum a reacționat Gabriela de la Mireasa 6 când Simona Gherghe a vorbit despre ea în direct: „Este o mămică foarte frumoa... Mireasa sezonul 8, 10 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat la task-ul Cabina Telefonică. Ce momente dificile au existat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x