Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 17 noiembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 17 noiembrie 2023!

Simona Gherghe, colaj, concurenți Galerie
Simona Gherghe a anunțat clasamentul săptămânii | Antena 1

Simona Gherghe a anunțat care este noul clasament al săptămânii, chiar în ziua în care au fost difuzate imagini cu primul cuplu logodit al sezonului 8 și anume Ana și Daniel. În săptămâna care a trecut au început sesiunile live pe Facebook unde concurenții vorbesc cu susținătorii. De asemenea, tot în această săptămână, doamna Mirela i-a dăruit inelul soacrei Ioanei.

Cum arată clasamentul din gala de vineri, 17 noiembrie 2023 de la Mireasa

Iată cum arată clasamentul publicului de la Mireasa, citit de Simona Gherghe în gala de pe 17 noiembrie 2023

Mama Săptămânii a fost votată doamna: Anina

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Ana

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Madi

Fata Săptămânii este: Ioana

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Sergiu

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Daniel

Băiatul Săptămânii este: Marius

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 8, 17 noiembrie 2023. Eliminare directă! Ce băiat părăsește competiția... Mireasa, sezon 8. Adrian și Daria s-au întâlnit! Tânărul s-a apropiat de ea și a făcut gestul ce i-a luat prin surprinde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x