Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 18 decembrie 2023. Cum s-au distrat băieții la petrecera burlacilor. Sabrina, fosta concurentă, a cântat

Băieții din sezonul 8 Mireasa au avut parte de petrecerea burlacilor. La petrecere și-a făcut apariția Sabrina, fosta concurentă a sezonului 7 Mireasa.

Colaj cu concurneții Mireasa Galerie
Băieții din sezonul 8 Mireasa au avut parte de petrecerea burlacilor. | Antena 1

Sabrina a cântat și i-a invitat pe băieți să profite de ultima petrecere din casa Mireasa. Fosta concurentă a sezonului 7 Mireasa i-a invitat pe toți pe ringul de dans.

Băieții au fost destul de reticenți în interacțiunile cu animatoarele, însă au cântat și s-au distrat. Robert a „beneficiat” de un dans senzual din partea unei dansatoare, însă în timpul conversațiilor, concurentul a vorbit despre logodnica lui.

Și Liviu a vorbit foarte mult despre Bogdana, în timp ce o dansatoare încerca să-i vorbească: „Du-te și stai acolo! Mie nu mi-ar conveni ca nevastă-mea să vorbească așa cu un bărbat”, i-a spus Liviu femeii. „Nu mă impresionezi”, a mai spus fiul doamnei Lucica când femeia dansa senzual în fața lui. Băiatul a vorbit despre cât de frumoasă este logodnica lui și cât de dor îi este de Bogdana.

Cum au reacționat concurentele sezonului 8 Mireasa când și-au văzut logodnicii la petrecerea burlacilor

Concurentele sezonului 8 Mireasa au privit în emisia live de pe 18 decembrie 2023 imaginile și s-au declarat mulțumite de comportamentul logodnicilor:

„Mă bucur că s-au distrat”, a spus Ana.

„Mă așteptam să se disteze mai mult”, a spus Daria.

„Fetele arată foarte bine. Mă bucur că s-au distrat”, a spus Bia

„N-am văzut nimic interesant”, a spus Ioana.

„Nu mi s-a părut nimic wow”, a spus Madi.

„N-ați văzut ce soț am... Îmi ridică statuie”, a spus Bogdana.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Primele imagini cu bebelușul Alinei și al lui Valentin. Ce se vede la ecografie... Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Ce au făcut fetele la petrecera burlăcițelor. Liviu s-a schimbat la față când a priv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x