Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 27 septembrie 2023. Bogdana i-a trimis o scrisoare lui Liviu. Unde se află fata și ce i-a scris iubitului ei

În emisia de pe 27 septembrie publicul Mireasa a aflat că Liviu a primit o scrisoare de la Bogdana, iubita lui. Fata a povestit că se află la Craiova, acasă la tatăl iubitului său.

Colaj cu Liviu și Bogdana Galerie
După câteva zile de tăcere de la eliminarea din casa Mireasa, Bogdana i-a trimis o scrisoare lui Liviu | Antena 1

Bogdana a părăsit casa Mireasa în urma galei de vineri, 22 septembrie 2023, după ce s-a aflat în cursă de eliminare cu Alina. Publicul și-a dorit să o țină în competiție pe Alina și să o elimine, cu un procent de peste 80% pe Bogdana, ceea ce pentru Liviu a însemnat un mare motiv de supărare. Fata a fost și ea îngrijorată de eliminare, având în vedere că nu are o locuință.

Liviu a fost vizibil entuziasmat când a citit rândurile scrise de Bogdana. Doamna Lucica a venit la Liviu bucuroasă că a aflat informații despre Bogdana. Fata a povestit că se înțelege bine cu tatăl, unchiul și bunica lui Liviu.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Imagini de la plecarea Bogdanei. Liviu a avut o reacție nervoasă, iar fata i-a reproșat ceva Alinei

Ce i-a scris Bogdana lui Liviu, la câteva zile de când a părăsit casa Mireasa

„E la noi. E la mine acasă. Se pregătesc de nuntă până vin eu”, a spus Liviu

„Deci e bine. Pot să vorbesc cu ea că se uită non stop. A zis că îi e dor de toată lumea”

„Nici nu știam de ea. Dacă e bine, dacă s-a intergrat! S-a uitat la petrecere în AntenaPLAY și mi-a zis Felicitări, n-ai făcut nimic ieșit din comun”, a spus Liviu, după ce a primit scrisoarea de la Bogdana.

„Vreau să știi că îmi este dor de tine și abia aștept să te văd. Fii diplomat. Lupt pentur noi, t eiuebesc foarte mult! Eu sunt puternică și fac față! Îmi e dor de tine și d eochișorii tăi frumoși. P.S. Vezi că văd și aud tot ce faci. Poți să vorbești cu mine mereu”, se arată în scrisoarea trimisă de Bogdana.

Liviu i-a mulțumit Bogdanei și i-a mărturisit că se gândește permanent la ea.

„E la noi acasă. E totul bine. S-a acomodat, ne așteaptă. Este un pas absolut normal, ținând cont de context”, a explicat Liviu în emisia live de Mireasa de pe 27 septembrie 2023.

Doamna Lucica a spus că nu a avut vreun moment de îngrijorare, chiar ea sfătuind-o să meargă acasă la soțul ei.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Unde a decis să meargă Bogdana după eliminarea din competiție: „Nu cred că este nimic rău în asta”

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezonul 8, 27 septembrie 2023. Bia și Robert au avut parte de momente pasionale. Cum a reacționat doamna Anina... Mireasa sezonul 8, 27 septembrie 2023. Simona Gherghe, veste importantă pentru concurenți și telespectatori. Ce anunț a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x