Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 29 august 2023. Liviu le-a întâlnit pe fete. Primele impresii și cum a decurs blind date-ul cu Ana

În ediția din 29 august 2023, Liviu le-a întâlnit pe tinerele de la Mireasa sezonul 8. Iată cum a decurs interacțiunea.

liviu, daria si ana de la mireasa sezonul 8 Galerie
În ediția din 29 august 2023, Liviu le-a întâlnit pe tinerele de la Mireasa sezonul 8. Iată cum a decurs interacțiunea. | Antena 1

Liviu a pășit cu încredere în fața fetelor și a răspuns tuturor întrebărilor puse de acestea. Iată cum a fost interacțiunea.

Liviu le-a întâlnit pe fete. Primele impresii și cum a decurs blind date-ul cu Ana

Daria a vrut să știe cu ce se ocupă Liviu, chiar dacă a zis că nu face nimic. El a spus că va afla după ce se vor cunoaște mai bine. ”Te văd un pic copilăros. Ești pregătit să te căsătorești?”, a întrebat Bianca. Liviu i-a zis că poate fi și serios.

Alina era curios dacă Liviu e pregătit de o relație și a primit un răspuns afirmativ. Bogdana i-a transmis că e un băiat frumos și că are ochi frumoși.

Citește și: Mireasa sezon 8, 29 august 2023. Fetele l-au cunoscut pe Daniel. Cum a fost blind date-ul cu Alina

”Mi se pare cam rebel”, a remarcat Madi. Concurentul a fost de acord, dar a asigurat-o că e foarte diferit într-o relație. El s-a tachinat cu Daria, căreia i-a cerut părerea. I-a spus, de asemenea, că s-au potrivit și că au tatuaje asemănătoare.

La blind date, Liviu a mers cu Ana. Cei doi au povestit, iar băiatul i-a transmis că ar fi adus o cafea, dacă știa că fata are nevoie.

Discuția a curs și concurentul a afirmat că ar mai fi vorbit două ore dacă li s-ar fi permis.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce legătură există între Cosmin Munteanu de la Mireasa 6 și Daniel, noul concurent din sezonul 8

Mireasa sezon 8, 29 august 2023. Fetele l-au cunoscut pe Daniel. Cum a fost blind date-ul cu Alina... Mireasa, sezonul 3. Maria Roman a născut. Prima imagine cu băiețelul ei: „Te iubim infinit, îngerașul nostru!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x