Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 31 octombrie 2023. Bunica lui Liviu, dezamăgită de comportamentul concurentului. Ce i-a zis doamnei Lucica

Doamna Paula, mama doamnei Lucica, au vorbit la telefon. Bunica lui Liviu e dezamăgită de comportamentul băiatului.

colaj de imagini cu doamna lucica, liviu si bogdana Galerie
Doamna Paula, mama doamnei Lucica, au vorbit la telefon. Bunica lui Liviu e dezamăgită de comportamentul băiatului. | Antena 1

”Te îndepărtezi. Toată lumea e dezamăgită de comportamentul lui. Nu te mai lăsa giugiulită”, a spus bunica lui Liviu. Aceasta a sfătuit-o să se îndepărteze de fiul său, pe care l-a criticat aspru pentru felul în care se comportă cu mama lui.

Bunica lui Liviu, dezamăgită de comportamentul concurentului. Ce i-a zis doamnei Lucica

Bunica a fost dezamăgită de faptul că Liviu a numit-o ”incultă” pe mama sa, dar și că a spus că doamna Paula e bătrână. Doamna Lucica consideră că Bogdana l-a alimentat. ”L-a luat pe Liviu de mână și a zis ”hai, las-o”, de parcă tu ești un gunoi”, a afirmat femeia prin intermediul telefonului.

Bunica lui Liviu a punctat că a trebuit să o tragă de limbă pe Bogdana pentru a afla despre problemele mamei cu legea din cauza pisicilor. Bunica a mai adăugat că nu îi mai pasă de Liviu, ci doar de doamna Lucica.

După apelul telefonic, doamna Lucica a explicat că Liviu nu este așa și că nu știe de unde are aceste ieșiri.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 31 octombrie 2023. Simona Gherghe, luată prin surprindere de concurenți. Ce s-a întâmplat în platou

”Cred că da”, a spus aceasta când a fost întrebată dacă Liviu este influențat de Bogdana. Apoi a continuat: ”Vreau să mă abțin. Eu una m-am săturat. De asta spun că aș putea să vorbesc multe, dar nu vreau să mai spun nimic. Îi las, nu vreau să mă bag. (...) Îmi este teamă că pot din nou să izbucnească aceleași discuții și nu mai vreau. Vreau să fiu eu, să zâmbesc, nu mai vreau să plâng”.

”Îi înțeleg supărările. Normal că nu le convine, am vorbit urât cu mama, nu le cade bine. Nu am înțeles finalul. Ce vrei să-mi spui?!”, a declarat Liviu.

În emisia live din 31 octombrie 2023, doamna Lucica l-a încurajat pe Liviu să se gândească mai bine dacă vrea să se căsătorească.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 16 octombrie 2023. Sergiu și Madi, la un pas să ia o decizie surprinzătoare. De ce s-a așezat el în genunchi

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Concurs Dragostea se vede la Mireasa: Spune-ne ce înseamnă iubirea infinită și câștigă o vacanță de 5 zile cu perechea t... Mireasa, sezon 7. Ce s-a întâmplat în ziua în care Dima si Sabrina au aniversat 9 luni de relație. Imaginea publicată de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x