Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. ”Ai băut o cafea cu fostul tău”. Cum răspunde Madi, după ce ea și Sergiu au depus actele pentru divorț

Madi a făcut un live în care a povestit că ea și Sergiu au depus actele la notar pentru divorț. Iată ce a mai mărturisit.

Sergiu și Madi au depus actele pentru divorț. Cei doi tineri s-au întâlnit la Mediaș pentru a demara procesul.

Madi a fost însoțită de mama sa, pe când Sergiu le-a avut alături atât pe mama, cât și pe sora sa.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi răspunde după ce doamna Nadia, mama lui Sergiu, a afirmat că doar dormea și nu făcea nimic în casă

”Ai băut o cafea cu fostul tău”. Cum răspunde Madi, după ce ea și Sergiu au depus actele pentru divorț

În live, Madi a povestit că după ce au depus actele, au băut o cafea împreună. Spune, însă, că nu au discutat.

”Ai băut o cafea cu fostul tău, la Mediaș”, i-a scris cineva. Madi a recunoscut: ”Da, am băut o cafea, pentru că am făcut șase ore pe drum. Da, am fost să bem o cafea pentru că am fost foarte obosită de pe drum, aveam trenul la o oră distanță, na.

Am preferat să stăm să bem o cafea, a fost și mama mea prezentă, a fost și mama lui prezentă și sora. Nu am de ce să mă ascund de voi. Nu am discutat absolut nimic, decât că o să ne vedem într-o zi anume, să ne ducem să semnăm din nou actele. Iar mai apoi, cum a fost și până acum, fiecare pe drumul lui.”

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani

Când s-au despărțit Madi și Sergiu de la Mireasa sezonul 8

Sergiu a făcut declarații despre despărțirea de Madi, la aproape o săptămână de când a publicat anunțul separării. Madi și Sergiu s-au căsătorit în sezonul 8 Mireasa, iar despărțirea s-a produs la foarte scurt timp de la cununia civilă din Finală.

Sergiu a spus că el și Madi s-au despărțit acum o lună, dar că nu erau bine nici când au fost împreună la Brașov.

Întrebat de unde știa Simona Gherghe despre despărțire având în vedere că a vorbit despre separarea lor în emisia live, Sergiu a răspuns că din anunțul public pe care el l-a făcut. Tânărul spune că el și Madi s-au despărțit de comun acord.

Mireasa, sezon 9. Cristian s-a despărțit de Laura în direct: „La momentul acesta nu-mi mai doresc relația”. Fata a plâns... Mireasa, sezon 9. Familia Cristinei, vizită în direct. Ce dezvăluire a făcut Alexandru: „Acum pot să-i zic!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x