Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 14 martie 2024. Doamna Daniela susține că Laura o evită și o tratează cu răceala: ”Așa ceva nu-mi place”

Cristian și Laura au discutat despre relația lor, iar doamna Daniela a preferat să nu comenteze.

daniela de la mireasa cu o esarfa roz Galerie
Cristian și Laura au discutat despre relația lor, iar doamna Daniela a preferat să nu comenteze. | Antena 1

Întrebată care este motivul, doamna Daniela a spus că Laura o tratează cu răceală și chiar pleacă de la masă atunci când mama se apropie de fiul și posibila noră.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Khaled, atacat încontinuu în timpul task-ului Adevăruri nespuse. Ce s-a întâmplat când Ștefan i-a luat apărarea

Mireasa sezonul 9, 14 martie 2024. Doamna Daniela susține că Laura o evită și o tratează cu răceala: ”Așa ceva nu-mi place”

Cu vocea tremurând, doamna Daniela a dat de înțeles că Laura nu o place și că nu o consideră potrivită pentru fiul său.

”Prefer să nu spun nimic. Nu sunt lucruri atât de grele. Nu aș vrea pentru moment să descriu cutia Pandorei. A fost o lună, timp în care ei să se cunoască mai bine. Și pentru mine, să o cunosc pe Laura. Nu știu dacă și ea vrea să mă cunoască pe mine, nu simt lucrul ăsta. Putea să mă întrebe, să ceară păreri din experiența mea. Lucrurile acestea nu vin în mod firesc. Am încercat să stabilesc o regulă cu ea, nici asta nu am reușit. Suntem o familie aici, probabil timpul își va spune cuvântul. Între noi există această neînțelegere, nu aveam limbajul comun. M-ai rugat să stau pe tușă.”, a spus doamna Daniela.

”Lucruri care pe mine mă depășesc. Eu nu am trăit așa ceva în viața mea”, a mai zis doamna Daniela. Laura susține că doamna Daniela i-a atras atenția în legătură cu faptul că a aruncat niște resturi de cereale, când nu era cazul, fiind o cantitate foarte mică.

Nu e prima dată când fata spune că posibila soacră o critică, făcându-i mici observații.

”De fiecare dată când mă așez cu ei la masă, stânga împrejur și rămân singură”, a mai zis mama lui Cristian.

Băiatul a înțeles că mama sa nu o consideră potrivită pe Laura pentru el.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 12 martie 2024. De ce a plâns Maria după intervenția telefonică a tatălui lui Albert. Ce i-a spus acesta

Mireasa, sezonul 4. Cine sunt nașii Elei și ai lui Petrică. Cei doi și-au ales părinții spirituali... Mireasa, sezon 5. Ce surpriză a primit Aron de la logodnica însărcinată, de ziua lui. Ce i-a transmis Gabriela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x