Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 14 iunie 2024. Antonia și Cristian, confruntare cu scântei în gală! Ce și-au spus, fără reținere

În gala de vineri, 14 iunie 2024, a emisiunii Mireasa sezonul 9, Cristian și Antonia au avut parte de o confruntare plină de scântei!

Galerie
Concurenții din casa Mireasa au asistat la discuțiile aprinse dintre Antonia și Cristian, în gala din 14 iunie 20p24 | Antena 1

În gala de vineri, 12 iunie 2024, Antonia și Cristian și-au aruncat replici acide, după ce în ediția trecută, Elena a „atacat-o” din nou pe Antonia și în platou au ieșit scântei.

Antonia și Cristian, confruntare cu scântei în gală! Ce și-au spus, fără reținere în gala emisiunii Mireasa de vineri, 14 iunie 2024

La petrecerea de sâmbătă, Elena s-a arătat foarte deranjată de un gest al Antoniei. Practic, concurenta a criticat din plin atitudinea nepotrivit de apropiată a Antoniei față de artiștii veniți să cânte la party. Această nemulțumire a fost adusă în discuție în live-ul de joi, 13 iunie 2024, al emisiunii Mireasa sezonul 9.

„Sâmbătă la petrecere mi s-a făcut că a fost foarte apropiată de unul dintre băieții care cânta. Eu nu aș fi avut astfel de gesture cu nimeni. Adică, vorbind la modul cel mai serios! Dar asta sunt eu”, a mărturisit Elena.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Cristian a purtat o discuție importantă cu doamna Daniela, chiar înainte de gală! Ce reacție a avut Antonia

„Credeți că Antoniei îi place flirtul?”, a întrebat atunci Simona Gherghe.

„O ajută și licoarea magică”, a completat mama lui Cristian.

Cristian pare deranjat de faptul că iubita lui bea și e pasionată de petreceri, fiindcă el ar prefera ca ea să fie mult mai serioasă și să stea departe de astfel de situații interpretabile.

„Fata aia are dreptate. Nu te interesează de nimic!”, a zis Cristian.

În gala de vineri a emisiunii Mireasa sezonul 9, din 14 iunie 2024, Antonia a răbufnit.

„Eu am simțit-o ca pe o răzbunare, l-a deranjat remarca mea, faptul că am zis că am făcut un om care nu iubește să iubească. Mie nu mi se pare mare brânză ce am zis, dar ok, pe el l-a deranjat. A încercat să se răzbune și să mi-o întoarcă. Cum am și zis: eu niciodată, dacă el ar avea un conflict cu niște persoane care vor fi străine după această emisiunea, eu niciodată nu l-aș pune într-o poziție denigrantă. Cristian, chiar dacă nu aș fi fost de acord, ți-aș fi luat apărarea și ți-aș fi spus apoi în particular ce simt. Dar în momentul acela, niciodată! S-au întâmplat multe momente când Elena a înjurat și nu ai intervenit, ne-ai lăsat pe noi să ne rezolvăm singure problemele”, a zis Antonia.

„M-a deranjat cealaltă remarcă a ta, faptul că ai zis că poți să obții tot. Ideea e foarte bună, dar ar fi de preferat să o ții pentru tine, da? Nu m-am răzbunat de tot, caracterul și poziția de iubit al tău nu-mi permite să mă răzbun deloc. Dar a fost ceva ce m-a deranjat, am ținut și când Elena a adus la cunoștință, când au văzut toți, automat m-am sesizat”, a fost replica lui Cristian.

La un moment dat, chiar și Simona Gherghe a fost nevoită să intervină.

Replicile acide dintre cei doi au continuat, în gala de vineri a emisiunii Mireasa sezonul 9, din 14 iunie 2024.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 7. Daiana și Dani au dezvăluit ce nume au ales pentru bebe. Fata a slăbit 10 kilograme de când e însărci... Mireasa sezonul 7. Roberto are o nouă iubită. Cine este tânăra care l-a cucerit pe fostul concurent de la Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x