Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Maria a primit un mesaj de la susținători. Ce i-au transmis și ce reacție a avut

Maria și Ștefan au primit o scrisoare de la susținători care i-a pus pe gânduri. Iată ce au spus.

Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Maria a primit un mesaj de la susținători. Ce i-au transmis și ce reacție a avut Galerie
Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Maria a primit un mesaj de la susținători. Ce i-au transmis și ce reacție a avut | antena 1

Maria și Ștefan au purtat o conversație foarte importantă despre viață, în urma primirii unei scrisori de la o susținătoare.

Ce au vorbit Maria și Ștefan de la Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024, după ce au primit o scrisoare de la o susținătoare. Ce sfaturi și-au dat

Cei doi au ținut să-și explice unele lucruri despre viață. Au primit o scrisoare de la o fană care i-a pus pe gânduri.

„Eu nu am pus accentul pe lucrurile materiale. Eu mereu am fost selectivă. Niciodată nu o să ajung să încline balanța mai mult spre lucruri financiare. Toată viața mea dacă o să simt să dau ceva o să o fac cu toată inima. Banii vin și pleacă. Azi poți să ai tot și mâine nu mai ai nimic”, spune Maria.

„E bine să pui problema și și. Eu am ajutat oameni. Și eu am mai fost naiv. Să nu fim naivi. Nu pot să fiu copleșit de chestii”, spune Ștefan.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Liviu și Vlad și-au aruncat iar vorbe dure. De la ce s-au luat cei doi

„Am primit o scrisoare de la o susținătoare. S-a regăst în mine. Eu am mai și spus, susținătorii ne spun și de bine și de rău. Nu ne-au dat directive. Discuția nu a plecat de acolo”, spune Maria în platoul emisiunii, în direct.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Iuliana și Antonia, planuri de afaceri împreună. Ce vor să muncească împreună cele două

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Liviu și Vlad și-au aruncat iar vorbe dure. De la ce s-au luat cei doi... Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Cristina s-a accidentat la task-ul cuplurilor. Cine a câștigat în final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x