Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 20 iunie 2024. Cine a câștigat task-ul de ghicit prețurile. Ce premiu au ales cuplul câștigător

Albert și Laura, doi dintre concurenții emisiunii Mireasa, au demonstrat o înțelegere remarcabilă a prețurilor produselor electrocasnice și alimentare, câștigând astfel task-ul prețurilor.

Galerie
Mireasa sezonul 9, 20 iunie 2024. Cine a câștigat task-ul de ghicit prețurile. Ce premiu au ales cuplul câștigător | antena 1

Acest task a presupus ghicirea prețurilor corecte pentru o varietate de produse, iar cunoașterea lor detaliată și abilitățile de echipă i-au ajutat să iasă învingători.

Cine a câștigat task-ul de ghicit prețurile. Ce surpriză au primit cuplul învingător

Competiția a fost acerbă, dar Albert și Laura au reușit să își păstreze calmul și să aleagă cele mai corecte și apropiate prețuri, impresionând atât colegii lor de competiție, cât și publicul.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 20 iunie 2024. Ce planuri de viitor au Cristian și Antonia după încheierea sezonului. Ce și-au propus

Victoria în acest task nu a venit doar cu satisfacția succesului, ci și cu un premiu tentant. În urma câștigării concursului, Albert și Laura au avut oportunitatea de a alege un premiu special.

După o discuție atentă, aceștia au hotărât că cel mai potrivit premiu pentru ei ar fi să petreacă o noapte împreună în casa băieților. Alegerea lor a fost motivată de dorința de a petrece mai mult timp împreună, departe de privirile celorlalți concurenți, și de a-și întări legătura într-un cadru mai intim și relaxant.

Câștigarea task-ului prețurilor nu a fost doar un test al cunoștințelor lor, ci și o oportunitate de a întări legătura dintre Albert și Laura. Alegerea de a dormi împreună în casa băieților a fost un pas important pentru relația lor, oferindu-le spațiul și intimitatea necesară pentru a se apropia și mai mult.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 20 iunie 2024. Maria a primit o nouă scrisoare de la prietena ei cea mai bună. Ce a avertizat-o

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 20 iunie 2024. Maria a primit o nouă scrisoare de la prietena ei cea mai bună. Ce a avertizat-o... Mireasa sezonul 9, 21 iunie 2024. Ce au transmis Iuliana și Vlad către fani prin Antena Play. Ce au ținut să precizeze î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x