Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Care este motivul pentru care Liviu s-a despărțit de Iulia în direct. Tânărul a spus totul, fără ezitare

În gala Mireasa de vineri, 22 martie 2024, Liviu a decis să se despartă de Iulia. La scurt timp de la alegerea luată, cei doi au fost invitați în platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a vorbit despre ruptura care s-a produs între ei.

Colaj cu Liviu și Iuliana, după despărțire, la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
În gala Mireasa de vineri, 22 martie 2024, Liviu a decis să se despartă de Iulia | Antena 1

Liviu a luat prin surprindere telespectatorii în gala Mireasa de vineri, 22 martie 2024, după ce a anunțat că nu își mai dorește să aibă o relație cu Iuliana. Până și fata a fost uimită de hotărârea acestuia.

În cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, Liviu a dat cărțile pe față în ceea ce privește motivele despărțirii de fosta parteneră. Se pare că tânărul s-a lăsat influențat de o anumită scrisoare pe care a primit-o despre Iulia.

De ce a ales Liviu să se despartă de Iulia în direct la Mireasa

Concurentul a dezvăluit că a făcut tot ceea ce a simțit, iar că decizia pe care a luat-o este cea mai bună. Nimic nu îl mai poate face să se împace cu fosta iubită, chiar dacă nu se simte foarte bine după despărțire.

„Pentru mine nu contează locul, contează ceea ce simt. Am început să mă păcălesc pe mine. Îmi spuneam că o să fie bine. Nu m-a deranjat ceva neapărat la Iuliana, la noi de fapt. Cel mai mult m-a deranjat lipsa de încredere, unele gelozii care nu își aveau locul mai ales aici”

„De ce te ascunzi?”, l-a întrebat Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 martie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Cristina și Iuliana. Ce a votat publicul

Liviu a dezvăluit că sfaturile și scrisorile oamenilor de afară au influențat decizia lui de a pune punct relației cu Iuliana: „Am trecut peste prima scrisoare pe care am primit-o pentru că am ales să o cunosc pe ea, de fapt. Să nu cântăresc ce spune lumea, să mă duc spre ea. Am fost noi cu bune și cu rele. Ultima săptămână, având o încărcătură, mi-a arătat o altă față a mea cât și a Iulianei”.

„Eu îmi doresc să îmi pun în ordine gândurile. Sunt sigur de faptul că relația mea cu Iuliana nu o să poată continua, sunt foarte hotărât. Am lua mai multe aspecte în considerare, printre care și scrisoarea pe care am primit-o despre ea. Era mult hate la adresa ei.

Nu am în minte acum o altă fată. În momentul de față nu există o femeie pentru care aș rămâne în casa Mireasa, dar nu exclud situația în care o să vină o fată și pentru mine.”, a mai răspuns băiatul la întrebările moderatoarei de la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Iulia își dorește să plece acasă, după ce Liviu a pus punct relației în gala Mireasa

Întrebată dacă este afectată de alegerea pe care a făcut fostul ei partener, tânăra a avut un răspuns direct și sincer. Se pare că aceasta suferă după despărțirea de Liviu: „Dacă nu o să fiu cu el aici, eu vreau să plec! O spun cu toată sinceritatea, nu vreau să intre nimeni pentru mine, nu vreau să cunosc un alt băiat din casă”

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 martie 2024. Ce s-a găsit în telefonul lui Cristian. El și Laura au făcut schimb de mesaje scrise și vocale

„Vreau să îmi cer eliminarea dacă el își va face o altă iubită. Nu sunt curioasă, eu chiar vreau să plec! Mai bine plec și gata! Simt că fiecare zi aici nu are sens pentru mine, voiam să-i cedez locul meu Cristinei”, a mai zis ea.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 22 martie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii... Mireasa, sezon 4. Cum a răspuns Raluca Șaulescu când a fost întrebată dacă este însărcinată. Care este adevărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x