Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 22 martie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Cristina și Iuliana. Ce a votat publicul

Publicul Mireasa a avut o misiune grea și anume aceea de a alege ce fată să părăsească emisiunea Mireasa, opțiunile de vot fiind Cristina și Iuliana, ambele fete având cuplu (până la momentul galei).

Colaj cu Simona Gherghe, Cristina, Iuliana Galerie
Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare la care s-au aflat Cristina și Iuliana | Antena 1

Fosta iubită a lui Liviu (băiaul s-a despărțit de ea în gală, după săptămâna tensionată) și iubita lui Alexandru, precum și cei doi băieți, au avut parte de o săptămână dificilă. Cristina și Iuliana s-au aflat în cursă de eliminare, iar Simona Gherghe a anunțat ce a votat publicul.

În gala de pe 22 martie 2024 Simona Gherghe a anunțat care este rezultatul cursei de eliminare dintre Cristina și Iuliana.

Cele două fete au intrat în cursa de eliminare pentru că s-au aflat pe ultimul (Cristina) și penultimul loc (Iuliana) în clasamentul publicului. Băieții au făcut nominalizări și au ales ca Eliza să intre în cursă, dar pentru că s-a aflat pe locul 3 în preferințele publicului, aceasta a avut imunitate.

Atât Cristina cât și Iuliana și-au exprimat dorința de a rămâne în casă.

După o săptămână în care ambele fete au plâns și și-au manifestat tristețea față de cursa în care s-au aflat, Simona Gherghe a anunțat verdictul!

Cristina sau Iuliana? Ce a votat publicul Mireasa la cursa de eliminare

„Ce concurentă doriți să eliminați de la Mireasa?”, a fost întreabarea la care fanii Mireasa au răspuns pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare:

„Scorul a fost foarte strâns: 53,74% la 46,26%. Concurenta care părăsește acum casa Mireasa pentru că a fost votată de 53,74% dintre telespectatori este Cristina”, a anunțat Simona Gherghe.

Cristina a plâns în hohote când a aflat că ea este cea care a pierdut cursa de eliminare.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 20 martie 2024. Alex și Cristina, discuție despre o posibilă eliminare

Pentru că a fost pe locul 2 în clasamentul publicului, Cristina a primit imunitate, așa că fata rămâne în competiție.

„Am venit să vă anunț faptul că telespectatorii te-au votat pe locul al doilea și povestea voastră de iubire merge mai departe aici”, a spus Simona Gherghe.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 22 martie 2024. Liviu s-a despărțit de Iuliana în live. Fata nu știa ce decizie a luat băiatul... Mireasa sezon 9, 22 martie 2024. Cine intră în cursa de eliminare. Fetele au făcut nominalizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x