Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Ce băiat place Laura, de fapt, și ce spune el despre interesul fetei

Laura nu vrea să discute deschis despre băiatul pe care îl place, după ce Albert a susținut că nu vrea nimic mai mult cu ea decât o prietenie.

dedis, laura si iuliana de la mireasa Galerie
Laura nu vrea să discute deschis despre băiatul pe care îl place, după ce Albert a susținut că nu vrea nimic mai mult cu ea decât o prietenie. | Antena 1

În jacuzzi, Laura a refuzat să facă un TOP 3 al băieților pe care îi place. Iuliana a considerat că este vorba despre Albert, iar fosta iubită a lui Cristian a oferit un indiciu în emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa sezon 9, 10 aprilie 2024. Lui Valentin i s-a transmis că nu se potrivește cu Elena. De ce i-a pus acesteia întrebări

Mireasa sezonul 9. Ce băiat place Laura, de fapt, și ce spune el despre interesul fetei

Laura a fost întrebată de ce nu spune numele băiatului pe care îl place. Fata consideră că nu a văzut semne din partea acestuia și nu vrea să se pronunțe. ”Pentru că nu am văzut nicio intenție din partea acelui băiat și nu are rost.”, a zis Laura.

În urmă cu o săptămână, Laura afirma că îl place pe Albert, însă el afirma că nu e interesat. Se pare că fata nu și-a schimbat preferința. Nici fiul doamnei Mariana nu s-a răzgândit.

”Da, am mai spus o dată, părerea mea este că e o fată super frumoasă, dar nu simt anumite lucruri pentru ea. Adică tot parcursul care a fost în emisiune și cum am fost noi, cred că ne-am apropiat mai mult ca prieteni și nu am anumite sentimente pentru ea. Cu Adriana... cred că ne place unul de celălalt fizic, dar comportamental și caracter nu prea ne potrivim. Ne-am dat seama, cel puțin eu, că nu suntem pe aceeași lungime de undă”, a zis și Albert.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 10 aprilie 2024. Laura și Dediș au rămas singuri în jacuzzi. Ce și-au spus

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 10 aprilie 2024. Laura și Dediș au rămas singuri în jacuzzi. Ce și-au spus... Mireasa sezonul 9. Elena a pus piciorul în prag, deranjată de nehotărârea lui Valentin: ”Nu ne potrivim”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x