Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Mama Cristinei intervine după scrisoarea trimisă de familia lui Alexandru. Ce a avut de spus

Alexandru a fost informat de familia sa, printr-o scrisoare, că iubita lui, Cristina, nu ar fi renunțat la imaginile cu fostul partener. De asemenea, rudele l-au rugat să nu se grăbească.

cristina si alexandru de la mireasa sezonul 9 Galerie
Alexandru a fost informat de familia sa, printr-o scrisoare, că iubita lui, Cristina, nu ar fi renunțat la imaginile cu fostul partener. De asemenea, rudele l-au rugat să nu se grăbească. | Antena 1

După scrisoare, Alexandru și Cristina au purtat o discuție. Fata a încercat să-i explice punctul său de vedere, iar el a ascultat. Cu toate acestea, nu părea convins că iubita lui are dreptate și se întreba de ce famillia lui ar fi amintit de imaginile cu fostul iubit.

În emisia live Mireasa, Alexandru afirma că alege să o creadă pe Cristina. Văzând-o suferind, mama acesteia a intervenit la Mireasa Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa sezon 5. Imagini emoționante cu Alina, bebelușul ei și mama sa. Femeia a călătorit peste 20 ore pentru a-i fi alături

Mireasa sezonul 9. Mama Cristinei intervine după scrisoarea trimisă de familia lui Alexandru. Ce a avut de spus

”Ce să fie (n.r. povestea cu fostul iubit), exact ce v-a spus Cristina. Altceva nu am ce să vă spun. Cred că din vară a încheiat relația. Ea mereu mi-a spus, ”mami, nu mai pot”. Când a fost în vacanță în vară mi-a spus că nici n-ar mai pleca, dar totuși pleacă pentru că trebuie să încheie socotelile la muncă și să rezolve totul acolo. De câte ori pleca, pleca plângând. Ea a fost cea care a pus punct relației cu acest băiat, nu se mai simțea bine. Oricum, nu se simțea bine.”, a spus doamna Maria, mama Cristina.

Aceasta a afirmat că fiica sa e pregătită pentru o relație cu Alexandru. ”Este foarte pregătită, e foarte asumată. 100% își dorește să aibă o familie, să aibă copii. Nouă ne place de Alexandru. Dacă ei îi place, cu atât mai bine. Să ne facă nepoți, doamne ajută. Îmi place Alexandru foarte mult. Da, cam așa ceva este (n.r. bărbatul la care a visat Cristina)”, a mai subliniat doamna Maria.

”Vreau să îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase și să îi promit că am grijă de ea”, a spus Alexandru. Doamna Maria l-a rugat să nu mai asculte ce spun alții despre iubita lui.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Bianca a anunțat că Robert a avut nevoie de ajutor medical. De ce a ajuns la Urgențe

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Mireasa sezonul 9, 8 februarie 2024. Eliza, în colimatorul unora dintre fetele din casă. Ce acuzații a primit și cum a r... Mireasa sezonul 9, 9 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare în care se află Silviu. Ce a decis publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x