Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 8 februarie 2024. Eliza, în colimatorul unora dintre fetele din casă. Ce acuzații a primit și cum a răspuns

Eliza, noua concurentă a sezonului 9 Mireasa, a intrat în colimatorul unora dintre fetele din casă. Maria a acuzat-o că are o atitudine de superioritate.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Eliza, „încolțită” de unele dintre fetele din casa Mireasa | Antena 1

Maria, Delia, Cristina și Valentina au „încolțit-o” pe Eliza, spunând despre ea că are „aere de superioritate”, că nu se joacă cu ele și că nu încearcă să se intefreze în grup. Laura și Valentina i-au luat apărarea noii lor colege.

„În ce discuții am fost implicată... Că eu mă cred superioară fetelor. Așa m-au văzut ele. Ce să zic eu?”, i-a spus Eliza lui Cristi.

În emisia live de Mireasa de pe 8 februarie 2024, Maria a numit-o „falsă”, pe Eliza, chiar după ce a spus că ea nu pune etichete. Simona Gherghe i-a atras atenția că a numi fals pe cineva este o etichetă.

„Eu nu am nimic personal cu ea, mie îmi e indiferentă în casa asta. Cu Eliza sau fără Eliza eu sunt aceeași. În schimb ar trebui să nu se mai creadă la un nivel și să ne vadă pe noi la alt nivel. Ochi peste cap, nu răspunde la Bună dimineața. Nu ai vrut să te integrezi! Ne eviți, noi te strigăm, tu nu ne răspunzi!”, a spus Maria.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 8 februarie 2024. Alexandru a primit o scrisoare despre Cristina, care l-a pus pe gânduri. Ce i-a spus familia

Eliza, „încolțită” de unele dintre fetele din casa Mireasa

„Astea-s minciuni”, a spus Eliza.

„I-am zis: Eu nu am nimic personal cu tine, nu vreau să crezi că ești în foarte importantă în casa asta”, a spus Maria.

„E foarte ușor să punem o etichetă și să aruncăm cu noroi și să nu ne uitmăm la noi”, a spus Eliza

„Nu mai suport să o văd așa falsă”, a spus Maria.

„Aseară eram în casa băieților, ne jucam Adevăr și Provocare și ea nu a vrut să participe”, a spus Delia.

Antonia și Laura și-au spus părerea bună despre Eliza.

„Mie Eliza mi-a răspuns mereu, a vorbit frumos”, a spus Antonia.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 8 februarie 2024. Alexandru a primit o scrisoare despre Cristina, care l-a pus pe gânduri. Ce i-a spu... Mireasa sezonul 9. Mama Cristinei intervine după scrisoarea trimisă de familia lui Alexandru. Ce a avut de spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x