Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Motivul pentru care Gabriela Cristea a rugat-o pe Eliza să părăsească platoul

Dediș pare în continuare nehotărât. După ce a afirmat că se vede doar cu Delia, acum spune că doar cu Eliza ar putea avea o căsnicie.

colaj de imagini cu eliza, gabriela cristea la mireasa capriciile iubirii Galerie
Dediș pare în continuare nehotărât. După ce a afirmat că se vede doar cu Delia, acum spune că doar cu Eliza ar putea avea o căsnicie. | Antena 1

Dediș e în cursa de eliminare și pare încă nesigur ce fată place. A zis că doar cu Delia se vede, dar că o căsnicie ar putea avea cu Eliza. Recunoaște, în același timp, că îi place atenția.

Motivul pentru care Gabriela Cristea a rugat-o pe Eliza să părăsească competiția

”Fata în care văd totul este Eliza, dar nu este reciprocă treaba asta”, a zis Dediș când stătea de vorbă cu fetele. Acesta a punctat că a simțit un ”scurtcircuit” când a intrat ea în casă.

”O săptămână i-am dat târcoale, când am văzut că s-a apropiat de Cristi am zis ce mai caut eu aici”, a explicat el. În emisia live de la Mireasa Capriciile Iubirii, moderatoarea Gabriela Cristea a rugat-o pe fată să părăsească platoul.

”Deci, până la urmă, cine îți place, domnule Dediș?”, a întrebat Gabriela. ”Deci, fata, vă spun acum cu sinceritate...”, a început Dediș.

Aceasta l-a întrerupt și a rugat-o pe Eliza să părăsească platoul: ”Vreau să te ridici și să pleci, că poate prezența ta aici în emisiune nu face bine. Du-te liniștită și vorbim noi după”.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 25 martie 2024. Maria și Ștefan au încheiat cunoașterea. Fata crede că el e atras de Iuliana

Apoi, l-a rugat pe Dediș să tragă aer în piept și să spună ce fata îl atrage. ”Deci fata de care mie îmi place și mi-a plăcut de la bun început și până în punctul ăsta este Eliza. Mi-a plăcut și Delia, dar Eliza mult mai mult. De la început și până în punctul ăsta.”, a afirmat Dediș.

Cu doar câteva ore în urmă, în emisia de la Mireasa, băiatul afirma că Delia e singura cu care se vede. ”O explicație am, ceea ce le-am spus băieților când eram afară, acolo pe terasă, era bazat pe o gândire analitică și logică. Am interacționat cu Delia, mi-a dat niște semne. Bazat pe semnele astea, clar merg spre fata care și ea mă place. Am plăcut-o și pe Delia, dar fata pe care am plăcut cel mai mult în tot acest timp Eliza a fost”, a încercat el să lămurească lucrurile.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 25 martie 2024. Tatăl lui Cristian i-a zis ce fata nu vrea pentru el. Camere au surprins tot

Mireasa sezonul 9, 25 martie 2024. Tatăl lui Cristian i-a zis ce fata nu vrea pentru el. Camere au surprins tot... Mireasa sezon 9. Valentin crede că Antonia l-a părăsit pentru că place alt băiat din casă. Ea nu neagă că o interesează ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x