Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Sarah a venit în vizita la Khaled. Ce l-a întrebat insistent pe tatăl ei

Sarah l-a vizitat pe Khaled în casa Mireasa. Micuța s-a bucurat din plin de revederea cu tatăl său și a plecat cu o mulțime de cadouri de la concurenți.

khaled si fetita lui in timp ce se imbratiseaza Galerie
Sarah l-a vizitat pe Khaled în casa Mireasa. Micuța s-a bucurat din plin de revederea cu tatăl său și a plecat cu o mulțime de cadouri de la concurenți. | Antena 1

Sarah a venit în vizită în casa Mireasa și i-a cunoscut pe băieți. Însă gândul ei era la fete, de care a întrebat de mai multe ori.

Mireasa sezonul 9. Sarah a venit în vizita la Khaled. Ce l-a întrebat insistent pe tatăl ei

Sarah a venit în vizita la tati Khaled. S-a întâmplat când tinerii făcuseră schimb de case, iar băieții se aflau în casa fetelor. Pe ei i-a întâlnit micuța, care i-a îmbrățișat cu drag.

”Îmi era dor de tine.”, i-a zis Sarah când i-a sărit în brațe. Khaled, ca un tată responsabil, a vrut să știe dacă micuța lui și-a curățat dințișorii după programul stabil.

Fetița a recunoscut cu sinceritate că nu a făcut asta. După aceea, a vrut să meargă la plimbare, în casa Mireasa. Primul care i-a întâmpinat a fost Liviu. El i-a oferit un ursuleț. Apoi, restul băieților s-au alăturat.

Sarah s-a lăsat îmbrățișată de fiecare și chiar de către mame. Însă micuța dorea să știe unde sunt fetele. A întrebat insistent de ele și a părut să-i pară rău pentru că nu le vede.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 12 martie 2024. Valentin a păstrat biletul de la fosta iubită. Cum a reacționat Antonia când l-a găsit

La final, Khaled și-a luat la revedere de la Sarah, pe care a rugat-o să îi țină pumnii pentru a câștiga. Mai târziu, alături de Cristina, Maria și Iuliana, el ruga fetele interesate de el să se înscrie în emisiune.

Băiatul a afirmat clar că își dorește să plece căsătorit din casa Mireasa, cu o mamă pentru copilul său.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 12 martie 2024. De ce a plâns Maria după intervenția telefonică a tatălui lui Albert. Ce i-a spus acesta

Mireasa, sezon 7. Cum s-a filmat Denisa Răileanu la scurt timp de la nuntă. Prietenii i-au urat „Sarcină ușoară”... Mireasa, sezon 7. Cum a apărut Zain alături de iubita lui. Cum arată femeia care l-a cucerit pe fostul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x