Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Tatăl lui Cristian a vorbit cu Antonia după ce i-a spus fiului să nu se apropie de ea. Ce i-a zis

Domnul Marinescu, tatăl lui Cristian, a vorbit cu Antonia după ce i-a spus fiului să nu se apropie de ea, când credea că obiectivele nu întregistrează.

În timpul vizitei din weekend, domnul Marinescu l-a încurajat pe Cristian să fie deschis, dar să se căsătorească doar dacă simte acest lucru.

Spre finalul discuției, acesta a încercat să-i trimită un mesaj secret fiului său, însă nu a reușit. Camerele au surprins momentul.

”Nu, Antonia nu”, i-a mimat pe buze domnul Marinescu, când își lua ”la revedere” de la Cristian și doamna Daniela.

Cristian a zis atunci că îi e mai bine așa, adică singur. În emisia Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars, tatăl concurentului i-a cerut scuze Antoniei.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 26 martie 2024. Maria și Ștefan s-au sărutat la date. Formează sau nu un cuplu?!

Tatăl lui Cristian i-a cerut scuze Antoniei. Ce a avut de spus

”M-ați prins, deci aveți experți foarte buni. Vreau să îmi cer iertare, în primul rând, dacă Antonia a înțeleg greșit ce am spus eu. Am spus la sfârșit acel ”nu Antonia” și l-am spus așa pe mut tocmai pentru că mi-am dat seama că ar putea să o afecteze foarte tare și nu asta a fost intenția mea.

Din punctul meu de vedere, Antonia este o fată exuberantă, fără inhibiții, mișto cum spun ei, dar sincer vă spun că i-am transmis lui Cristian lucrul ăsta pentru că sincer nu-i văd într-o combinație reușind să construiască ceva”, a zis domnul Marinescu.

”Din ceea ce am urmărit pe AntenaPlay, de sâmbătă și până acum, am văzut că au existat apropieri între ei și nu știu, aceste apropieri ar putea duce către o relație. Consider că amândoi, atât Cristian, cât și Antonia, au nevoie lângă ei de doi oameni calculați, foarte înțelegători și cu foarte mult tact. Eu așa cred, că fiul meu ar avea nevoie lângă el de o femeie liniștită, așezată. Cred că Laura a fost mult prea liniștită”, a afirmat acesta, întrebat de ce s-a gândit la o relație.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mama Iulianei, acuzații grave la adresa lui Liviu. Susține că a lovit o fosta iubită și că a renunțat la o relație pentru Mireasa

Mama Iulianei, acuzații grave la adresa lui Liviu. Susține că a lovit o fosta iubită și că a renunțat la o relație pentr... Mireasa sezonul 9, 27 martie 2024. Doamna Floarea a răbufnit în direct la adresa Antoniei: ”Așa perversă de femeie...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x