Antena Căutare

Momente de sinceritate între Armando Rădulescu și Andra Nicolin! Ce se întâmplă cu adevărat între cei doi tineri!

Armando Rădulescu și Andra Nicolin au înțeles că, înainte de a fi un supliciu, dragostea este o poruncă ce ar trebui să le ierte pe toate. Însă, cuvintele spuse și opțiunile Andrei, i-au adus neîncrederea, un dușman de moarte al oricărei relații.

Cei doi îndrăgostiți au stat de vorbă, la modul cel mai serios posibil. Momente de sinceritate și cuvinte spuse din inimă.

"Am greșit pentru că am crezut că tot ce-mi oferi tu merit și nu am observat ce sacrificii faci tu pentru mine|, spunea Andra, cu lacrimi în ochi.

Tânăra recunoaște că a greșit și se pare că nu vrea să-l piardă pe Armando, care este de părere că tânăra și-a învățat lecția, acesta fiind impulsul d ecare avea nevoie.

"M-am îndrăgostit ca un dobitoc, s-au m-am îndrăgostit și poate e bine", îi declara tânărul, iubitei lui, în timp ce o strângea în brațe.

Armando a rupt relația de iubire dintre el și Andra: 'Gata, mă stresezi!' Care a fost răspunsul tinerei

Urmăriți toată scena petrecută între cei doi, accesând clipul video de mai sus, prezentata în cadrul emisiunii Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Armando Rădulescu i-a pregătit un test Andrei! Ce urmărește tânărul, cu adevărat!... Tatăl lui Armando Rădulescu, cuvinte dure la adresa Andrei: "Voi face orice ca această relație să nu înainteze!&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x