Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Elvira a cunoscut-o pe iubita nepotului său. Cum s-a fotografiat alături de Sebastian și Karina

Sebastian și noua lui iubită, Karina, au petrecut Sărbătorile Pascale alături de doamna Elvira, mătușa fostului concurent al sezonului 5 Mireasa. Iată în ce ipostază s-au lăsat fotografiați cei trei.

Colaj cu Sebastian și doamna Elvira la Mireasa Galerie
Sebastian și noua lui iubită, Karina, au petrecut Sărbătorile Pascale alături de doamna Elvira, mătușa fostului concurent al sezonului 5 Mireasa. | Antena 1

Sebastian, fostul concurent al sezonului 5 Mireasa, este mai fericit ca niciodată alături de noua sa iubită. Tânărul și-a cunoscut sufletul pereche la scurt timp de la eliminarea din casa show-ului matrimonial.

După o cunoaștere nereușită cu Inimioara, nepotul doamnei Elvira a întâlnit-o pe Karina, tânăra care l-a cucerit din prima clipă. Cei doi formează un cuplu de puțin timp, însă nu au ezitat să își oficializeze relația în mediul online.

De asemenea, pare că Sebastian are gânduri foarte serioase cu noua sa iubită, motiv pentru care a luat decizia de a o prezența doamnei Elvira, femeia care l-a susținut în competiția sezonului 5 Mireasa.

Cum s-a fotografiat Sebastian alături de iubita sa și doamna Elvira

Sebstian este foarte activ pe rețelele sociale și își ține la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața sa. De curând, fostul concurent al sezonului 5 Mireasa le-a arătat prietenilor virtuali cu cine a petrecut Sărbătorile Pascale.

Tânărul a publicat o imagine în care apare alături de noua sa iubită și mătușa Elvira. Se pare că Sebastian a hotărât să o ducă pe Karina la femeia care i-a fost alături în casa show-ului matrimonial pentru a o cunoaște.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sebastian, declarație de dragoste pentru noua iubită. Ce i-a transmis fostul concurent

Chiar dacă se cunosc de puțin timp, fostul concurent nu a ezitat sa o prezinte pe partera sa doamnei Elvira pentru a primi și binecuvântarea ei.

Paştele ne vorbeşte despre frumuseţe, despre rara frumuseţe a unei noi vieţi.”, a scris Sebastian la descrierea imaginii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea tânărului a generat 600 de like-uri și o mulțime de reacții neașteptate din partea prietenilor virtuali.

„Sunteți foarte frumoși cu toții”, „Paște fericit alături de cei dragi!” sau „Paște fericit cu multă sănătate și liniște sufletească”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și urări.

Sebastian a venit în sezonul 5 din Mireasa însoțit de doamna Elvira

Sebastian se numără printre concurenții sezonului 5 Mireasa. Tânărul a venit în emisiune alături de mătușa lui, doamna Elvira, care l-a susținut în formarea unei relații cu fetele din casa show-ului matrimonial.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara spune că Sebastian a avut un comportament neadecvat față de ea. Ce spune el

„Am 23 de ani și vin însoțit de mătușa mea, din Craiova. Ca orice om, am plusuri și minusuri. Probabil că plusurile mi le știu, iar minusurile nu mi le cunosc. Defectele și calitățile poți să ți le dezvolți. Sunt o persoană destul de perfecționistă, o persoană alunecoasă, dar sinceră. Orice ține de un lucru nou e un hobby pentru mine (...) În unele momente devin egoist, asta din cauza faptului că sunt singur la părinți”, spunea Sebastian în urmă cu ceva timp.

„Este un băiat liniștit și bine educat. De frumos... se vede că e frumos”, a completat doamna Elvira.

Radu de la Mireasa 3 și Andreea din sezonul 2 s-au logodit. Prima imagine cu inelul... Mireasa 2022, sezonul 5. Concurenții au vorbit cu familiile lor. Ce și-au spus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x