Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Surpriză uriașă! Imagini video în premieră cu burtica de graviduță a Flaviei Mihășan, vecina de la ,,Neatza cu Răzvan și Dani''!

Flavia Mihășan, frumoasa vecină și asistentă de la ,,Neatza cu Răzvan și Dani'' a topit de curând inimile tuturor fanilor cu ultima postare a sa.

Surpriză uriașă! Flavia Mihășan le arată fanilor pentru prima dată, un filmuleț cu burtica de graviduță! Mesajul emoționant pe care l-a transmis a topit inimile tuturor <3

Flavia Mihășan, frumoasa vecină și asistentă de la ,,Neatza cu Răzvan și Dani'' a topit de curând inimile tuturor fanilor cu ultima postare a sa.

Vestea că va deveni mamă a bucurat multă lume, așa că toți o urmărim cu drag în fiecare dimineață, în speranța că îi vom putea vedea în curând și burtica de graviduță.
Așa cum am observat, vestea că va aduce pe lume un copilaș nu a influențat-o cu nimic pe Flavia, ea păstrând aceleași ținute sexy și mișcări provocatoare.

Și da, putem spune cu siguranță, că Flavia este una dintre mămicile super sexy din showbizul românesc!

De curând, Flavia Mihășan a postat pe pagina sa de Instagram un mic videoclip în care se poate observa foarte bine că burtica începe să capete forme rotunjoare, iar bebelușul se dezvoltă perfect.

Nu ne trebuie mult ca să vedem din nodul în care se mișcă Flavia, că viitoarea mămică radiază de fericire în așteptarea noului membru al familiei.

De asemenea, postarea a avut mult succes în rândul fanilor, cei mai mulți urându-i cele mai calde gânduri pentru bebelușul ce urmează să vină: ,,„Felicitări! Sarcină ușoară și să vă ajute Dumnezeu! / Să fie într-un ceas bun! / Sarcină ușoară și un bebe sănătos și norocos/ Wow, deja 21! Sarcină ușoară și un bebe sănătos/ Ești foarte frumoasă și te prinde acest rol/ E sigur băiețel! Felicitări, să ai o sarcină ușoară și să fiți sănătoși! Pupici”, “Wow, ce veste frumoasă!”, “Sarcină ușoară, băiat sau fată?”, “Felicitări, dragă Flavia! Să faci un copilaș frumos ca tine”, “Felicitări, Flabia! Abia aștept să te văd cu burtica la emisiune ”, sunt câteva dintre comentariile fanilor Flaviei.

Descrierea acestui filmuleț a fost una cât se poate de impresionantă, Flavia scriind ,,Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi”.

Sursă:fanatik