E vineri şi e zi de răsfăţ, fapt pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să vă răsfăţaţi cu un desert delicios şi anume prăjitura Amalia. Ingrediente necesare pentru blat: - 300 de grame de biscuiţi digestive - 150 de grame de ciocolată amăruie - 125 de grame de unt topit - 50 de grame de nuci măcinate - O linguriţă de scorţişoară Ingrediente necesare pentru cremă: - 250 de grame de mascarpone - 400 de grame de brânză dulce - Coajă de lămâie şi portocală rasă - Esenţă de rom - 150 de grame de zahăr pudră - Ingrediente necesare pentru glazură: - 500 de grame de mandarine din compot - Jeleu - Migdale caramelizate Mod de prepare: Ingredientele pentru blat se amestecă într-un vas şi se aşează la bază prin presare, în formă, după care se dă la rece. Ingredientele pentru cremă se omogenizează cu telul, se toarnă peste bază şi se aşează feliile de mandarine din compot peste cremă. Se glazurează cu jeleu, iar apoi se decorează cu migdale şi frişcă bătută.