O tartă va fi întotdeauna o alegere perfectă pentru a-ţi răsfăţa simţurile, însă Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune ceva nou şi anume un preparat sărat, cu roşii cherry şi brânză de capră.
Ingrediente:
- 300 de grame de aluat foietaj
- 250 de grame de roşii cherry
- 50 ml de ulei de măsline
- Bulgăraşi de savoare
- 100 de grame de brânză de capră
- 50 de grame de rucola
Mod de preparat:
Aluatul se aşează într-o tavă şi se înţeapă cu furculiţa, după care se dă la cuptor pentru 15 minute, la 170 de grade.
Ulterior, se scoate şi se aşează roşiile cherry stropite cu ulei de măsline şi bulgăraşi de savoare.
Se adaugă rucola şi brânza de capră tăiată rondele, după care se mai dă la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
Se poate servi ca gustare caldă.