Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de Tartă cu Somon și multe alte ingrediente ce tronează pe aceasta într-un spectacol de culori și gusturi.
Ce ne trebuie pentru delicioasa rețetă de Tartă cu somon:
Mod de preparare pentru rețeta de Tartă cu somon
Se lasă aluatul foietaj la dezghețat și se tapetează cu jumătate din el baza unei tăvi de aproximativ 24/30 de cm. cealaltă jumătate se decupează în fâșii și se așază pe margini, creând un coșuleț.Se înțeapă din loc în loc, se ung marginile cu ou bătut și se presară chimen și susan negru. Se coace la 180 de grade, pentru 20 de minute, sau până se rumenește bine foietajul.
Din maioneză cu ton, 1 legătură de ceapă verde tocată și mărarul tocat se face o cremă care se va întinde la baza tartei în gorsime de 5 mm, ce va servi drept suport pentru restul ingredientelor.
Peste această cremă se așază toate celelalte ingrediente, grupate frumos, așa încât să ofere un spectacol de gusturi și culori.
Puteți încerca și Rețeta Tartă picantă cu multe fructe, dar și Rețeta Tartă de Provence.