Primăvara şi-a făcut apariţia din punct de vedere calendaristic, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi aripioare vestitoare.
Ai nevoie de:
- Aripioare de pui
- Cartofi
- Spanac
- Ceapă şi usturoi verde
- Busuioc
- Iaurt
- Brânză telemea
- Salată verde
- Unt
Mod de preparare:
Aripioarele se condimentează şi se dau la cuptor timp de 45 de minute, după care cartofii se curăţă, se taie în cuburi şi se fierb.
Untul se topeşte, se adaugă usturoiul, busuiocul şi spanacul, iar apoi se adaugă cartofii fierbinţi.
Brânza se răzuie, se adaugă ceapa verde, iaurtul şi se serveşte alături de aripioare şi de cartofi.
Ai nevoie de:
- Aripioare de pui
- Cartofi
- Spanac
- Ceapă şi usturoi verde
- Busuioc
- Iaurt
- Brânză telemea
- Salată verde
- Unt
Mod de preparare:
Aripioarele se condimentează şi se dau la cuptor timp de 45 de minute, după care cartofii se curăţă, se taie în cuburi şi se fierb.
Untul se topeşte, se adaugă usturoiul, busuiocul şi spanacul, iar apoi se adaugă cartofii fierbinţi.
Brânza se răzuie, se adaugă ceapa verde, iaurtul şi se serveşte alături de aripioare şi de cartofi.