Antena Căutare

Adda și Cătălin au gătit cu mănuși de box la „Neatza”! Cine a câștigat polonicul de aur

Adda și Cătălin, cea mai controversată echipă de la Asia Express, gătesc, în platoul de la Neatza, cu mănușile de box.

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniversează 27 de ani de existență și petrecerea a început încă de la primele ore ale dimineții, la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

citește și: Loredana, răvășitoare cu decolteu amplu și pantaloni scurți din piele. Ținuta sexy aleasă de divă pentru o apariție live

Simpaticii Răzvan Simion și Dani Oțil au invitat numeroase vedete și au oferit publicului un show de zile mari. Am avut parte de jocuri extrem de amuzante la care au luat parte vedete și am putut savura un moment de senzație, atunci când Florin Ristei și Loredana au interpretat live o piesă cunoscută.

Adda și Cătălin Rizea au gătit cu mănuși de box la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Elena Gheorghe nu a lipsit de la petrecere și a venit cu un cadou special! Aceasta a prezentat în premieră piesa „Agapi”, prin intermediul căreia a asigurat buna dispoziție a tuturor.

Adda la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1

Adda la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1

Adda, invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1

Dar poate că cel mai amuzant moment a fost atunci când celebra cântăreață Adda și soțul său, Cătălin Rizea, au încercat să gătească având mănuși de box pe mâini! Sarcina nu a fost deloc una ușoară, iar greșelile sau stângăciile s-au cam țintut scai de ei, la tot pasul.

citește și: Decolteu amplu și cizme roșii de divă! Elena Gheorghe a venit cu un cadou special la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Așa cum era de așteptat, cel mai bine s-a descurcat Cătălin Rizea, care este în prezent concurent în echipa lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Adda la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1

Adda la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1

Cătălin Rizea, invitat la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1

A fost un moment mai mult decât amuzant și toți au râs cu lacrimi văzând-o pe Adda cum face gătește cu mănușile de box. Privind atent, Răzvan Simion și Dani Oțil s-au distrat pe cinste, dar nu au ratat momentul să afle noi și noi detalii despre cei doi invitați speciali.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ana Baniciu și Raluka, ținutele care le pun silueta în valoare. Cum au apărut în direct, la tv... Rețetă de tort de biscuiți cu trei tipuri de ciocolată, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x